GoPro Hero11 Black apare în primele imagini, nu aduce multe modificări de design

Scris de | 31 august, 2022
GoPro Hero11 Black apare în primele imagini, nu aduce multe modificări de design


Parcă ieri a debutat GoPro Hero10 Black, dar dacă ne uităm în calendar s-a făcut aproape anul de la acea lansare. Ei bine acum ne pregătim pentru GoPro Hero11 Black, care tocmai a scăpat în primele imagini.

Designul pare să fie la fel cum a tot fost în ultimele 3 generaţii: acelaşi obiectiv, zona frontală şi ecran în spate, aceleaşi porturi şi controale. De la Hero9 încoace nu s-a schimbat mare lucru. Ce a fost totuşi diferit în 2021 a fost că Hero10 aduce un senzor mai generos şi un cip nou GP2, care permite o captură la un frame rate dublu.

Au fost scăpări ce indicau faptul că GoPro Hero Seria 11 va sosi cu filmare 6K, asta ca upgrade de la precedentul model cu 5.3K, dar nu s-a confirmat nimic încă. Asta înseamnă că va fi din nou nevoie de un cip complet nou. 10 Black avea şi stabilizare HyperSmooth 4.0, care ar putea fi înlocuită de o nouă generaţie.

Vom avea şi acei conectori pentru ataşamente, probabil şi o autonomie sporită. Partea bună cu un design neschimbat e că accesoriile de la Hero9 Black şi Hero10 Black ar putea fi compatibile cu noul produs. Vă reamintesc că GoPro Hero10 Black a câştigat un premiu tehnic Emmy şi venea la pachet mount-uri adezive curbate, baterie de rezervă, card SD. Rezistă până la 10 metri adâncime şi putea urca automat filmare în cloud în vreme ce se încarcă.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMarena