Profiturile proprietarului OnlyFans au fost uriașe după ce utilizatorii au cheltuit anul trecut 4.8 miliarde de dolari

Scris de | 2 septembrie, 2022
Profiturile proprietarului OnlyFans au fost uriașe după ce utilizatorii au cheltuit anul trecut 4.8 miliarde de dolari
foto via @bleepingcomputer.com

OnlyFans a plătit peste 500 de milioane de dolari (433 de milioane de lire sterline) proprietarului său în ultimii doi ani, asta deoarece platforma de abonați cu sediul în Marea Britanie a raportat profituri record.

Leonid Radvinsky, proprietarul ucrainean-american în vârstă de 40 de ani al site-ului OnlyFans.com este singurul acționar al unei afaceri care a cunoscut profituri în creștere, asta pentru că utilizatorii au cheltuit 4.8 miliarde de dolari pe site doar anul trecut,

Rezultatele financiare înseamnă că OnlyFans este una dintre cele mai de succes start-up-uri de tehnologie britanice din ultimii ani, reușind acolo unde alte companii mainstream au eușuat. Cele mai recente date al companiei arată că profiturile înainte de impozitare au crescut cu 615%, până la 432 milioane de dolari în cele 12 luni, mai exact până în septembrie 2021.

Site-ul acționează ca un marketplace pentru adulți, iar aceștia își încarcă propriul material și păstrează 80% din venituri. Restul de 20% merg la OnlyFans și acoperă costurile de gestionare ale afacerii, gestionarea procesării cardurilor de credit și furnizarea unui venit substanțial pentru Radvinsky. El a plătit până la 45 de milioane de dolari pe luni în plăți de dividende.

Etichete: , ,