Următorul joc Assassin’s Creed se numeşte Mirage şi e confirmat de Ubisoft

Scris de | 2 septembrie, 2022
Următorul joc Assassin’s Creed se numeşte Mirage şi e confirmat de Ubisoft

Se discuta de ceva vreme despre următorul joc Assassin’s Creed, cu teorii care îl duceau în Asia medievală, Roma Antică şi alte asemenea epoci. Ubisoft a făcut totuşi lumină, confirmând numele „Mirage” pentru următorul joc AC.

Acesta va fi un titlu la o scară mai mică faţă de ultimele entry-uri din serie, Origins, Odyssey şi Valhalla. Concept art-ul pare să îl prezinte pe Basim, un asasin din Bagdad, care primise un rol negativ la finalul jocului AC Valhalla. Acţiunea are loc în Bagdad şi îl găsim pe acest personaj chinuit de viziuni ale lui Loki. Ubisoft s-ar fi axat mai mult pe stealth de această dată, după ce a neglijat acest aspect în ultimele titluri.

Mai multe detalii despre joc vom vedea la evenimentul Ubisoft Forward, care are loc pe 11 septembrie 2022. Ce promit teaserele e o „revenire la rădăcini”. Bloomberg scrie că jocul ar putea sosi în primăvara lui 2023, perioada atipică pentru AC, care de obicei vine toamna.

Ubisoft mai lucrează şi la un joc numit Assassin’s Creed Infinity, care va fi un soi de platforma des upgradata, cu multiple personaje şi misiuni preluate din cei 15 ani ai francizei. E vorba despre clasică idee de „game aş a service”.

Etichete: , , , ,

Sursa: IGN