Amazon Kindle Scribe a sosit: e-reader cu suport pentru stylus

Scris de | 29 septembrie, 2022
Amazon Kindle Scribe a sosit: e-reader cu suport pentru stylus

Amazon tocmai a lansat ceea ce pare a fi un rival pentru Huawei MatePad Paper, Kindle Scribe. Acesta nu este Kindle-ul convenţional, ci un ebook reader care se poate folosi şi pentru creaţie, mai precis pentru a lua notiţe. Este cel mai mare Kindle lansat până acum.

Amazon Kindle Scribe are un ecran mat de 10.2 inch, unul tactil cu tehnologie Paperwhite. Vine la pachet cu un stylus standard, care se ataşează magnetic lateral, aşa cum cum am văzut la multe alte tablete. Puteţi şi cumpăra un stylus opţional Premium, care vine cu o „gumă” la capăt şi un buton shortcut, care îţi permite să alternezi între funcţii. Amazon Kindle Scribe suportă adăugarea de notiţe scrise de mână la cărţi, folosind funcţia Sticky Note.

Sticky Note-urile vor fi apoi aranjate după cărţi şi sincronizate între terminale. Noul venit permite şi luarea de notiţe, ţinutul de jurnale şi aduce şabloane precum hârtie liniată, to do list, hârtie goală sau pătratele pentru matematică. Puteţi organiza notiţele pe foldere şi căută prin ele. Puteţi lucra şi cu PDF-uri şi să le semnaţi sau să faceţi activităţi de Markup cu ele. În plus, Sticky Notes merg ataşate la documente Microsof Word.

Va exista şi o opţiune de a trimite documente spre Kindle Scribe direct din Word în 2023. Pe scurt, avem un Kindle Oasis mai mare şi mai bine dotat, dar fără rezistenţă la apă şi butoane de răsfoit. Produsul va sosi în variante cu 16, 32 sau 64 GB stocare, de la 339 de dolari.

Etichete: , , , , ,