DJI prezintă dronele Mavic 3E şi Mavic 3T, cu autonomie de până la 45 de minute

Scris de | 29 septembrie, 2022
DJI prezintă dronele Mavic 3E şi Mavic 3T, cu autonomie de până la 45 de minute

DJI continuă să lanseze drone din toate gamele sale, iar pe 28 septembrie ne-a adus modelele de drone Mavic 3E şi Mavic 3T. Acestea oferă o autonomie de până la 45 de minute, impresionantă pentru orice tip de dronă. 3E este o dronă industrială mică, iar 3T are captură cu imagine termică.

DJI Mavic 3E dispune de o cameră telephoto de înaltă definiţie, de 12 megapixeli şi care poate atinge zoom hibrid de până la 56X. Senzorul său este unul 4/3 CMOS de 20 de megapixeli, unul wide angle, care poate captura imaginin în rafală de mare viteză, în doar milisecunde. Are o performanţă impresionantă în condiţii low light. Modulul său RTK oferă o poziţionare la nivel de centimetru, cu extra acurateţe. Asta este util în operaţiunile de cartografiere, măsurare şi supraveghere.

Mavic 3E are o cameră telephoto capabilă să prezinte clar detalii la o distanţă de 10 metri, conform DJI.

Mavic 3T are un setup care include un senzor de 1/2 inch CMOS de 48 MP, un senzor wide angle, alături de o cameră de 12 MP telephoto de înaltă definiţie şi o cameră cu captură termică. Drona face şi captură wide şi telephoto. E gândită pentru uz indsutrial, salvare şi căutare a celor rătăciţi, pentru pompieri, poliţie şi alte sarcini de gen. Camera termică are rezoluţie maximă de 640 x 512 pixeli. Poate de asemenea măsura temperatura pe regiuni, are alertă de temperatură ridicată şi Isotherm. Vine cu zoom continuu în timpul zborului.

DJI Mavic Seria 3 are o telecomandă standard RC Pro cu luminozitate maximă de 1000 de nits. Telecomanda are 4 antene, capabile de transmisiuni duale 4G. Mavic 3D porneşte de la 2777 dolari, iar Mavic 3T de la 3888 dolari.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Gizmochina