DJI prezintă dronele Mavic 3E şi Mavic 3T, cu autonomie de până la 45 de minute

DJI continuă să lanseze drone din toate gamele sale, iar pe 28 septembrie ne-a adus modelele de drone Mavic 3E şi Mavic 3T. Acestea oferă o autonomie de până la 45 de minute, impresionantă pentru orice tip de dronă. 3E este o dronă industrială mică, iar 3T are captură cu imagine termică.

DJI Mavic 3E dispune de o cameră telephoto de înaltă definiţie, de 12 megapixeli şi care poate atinge zoom hibrid de până la 56X. Senzorul său este unul 4/3 CMOS de 20 de megapixeli, unul wide angle, care poate captura imaginin în rafală de mare viteză, în doar milisecunde. Are o performanţă impresionantă în condiţii low light. Modulul său RTK oferă o poziţionare la nivel de centimetru, cu extra acurateţe. Asta este util în operaţiunile de cartografiere, măsurare şi supraveghere.

Mavic 3E are o cameră telephoto capabilă să prezinte clar detalii la o distanţă de 10 metri, conform DJI.

Mavic 3T are un setup care include un senzor de 1/2 inch CMOS de 48 MP, un senzor wide angle, alături de o cameră de 12 MP telephoto de înaltă definiţie şi o cameră cu captură termică. Drona face şi captură wide şi telephoto. E gândită pentru uz indsutrial, salvare şi căutare a celor rătăciţi, pentru pompieri, poliţie şi alte sarcini de gen. Camera termică are rezoluţie maximă de 640 x 512 pixeli. Poate de asemenea măsura temperatura pe regiuni, are alertă de temperatură ridicată şi Isotherm. Vine cu zoom continuu în timpul zborului.

DJI Mavic Seria 3 are o telecomandă standard RC Pro cu luminozitate maximă de 1000 de nits. Telecomanda are 4 antene, capabile de transmisiuni duale 4G. Mavic 3D porneşte de la 2777 dolari, iar Mavic 3T de la 3888 dolari.