OnePlus Nord Watch a debutat: ceas cu ecran AMOLED de 1.78 inch, 10 zile de autonomie

Scris de | 4 octombrie, 2022
OnePlus Nord Watch a debutat: ceas cu ecran AMOLED de 1.78 inch, 10 zile de autonomie

OnePlus Nord Watch a debutat pe 3 octombrie, după săptămâni întregi de scăpări şi teasere. E al doilea ceas OnePlus, dar primul din gama Nord. Vine cu 10 zile de autonomie, care devin 30 de zile cu modul Power Saving. Cât costă şi ce dotări aduce aflaţi mai jos.

OnePlus Nord Watch are un ecran AMOLED de 1.78 inch, cu densitate de 326 PPI şi luminozitate de 500 de nits. Aduce refresh rate de 60 Hz şi foloseşte peste 100 de watch face-uri personalizabile. Corpul său este fabricat din aliaj de zinc şi aluminiu, iar cureaua este din silicon. OnePlus a luat în serios testele de rezistenţă ale produsului, ceasul trecând de testul de burn in după 168 de ore de probă, iar butoanele sale au fost încercate cu peste 200.000 de apăsări.

Bateria de 230 mAh promite până la 10 zile de utilizare şi primeşte suport pentru încărcare magnetică. Nord Watch suportă 105 moduri sport, care includ mers la interior şi exterior, alergat, dar şi yoga, cricket şi altele. Poate monitoriza pulsul timp de 24 de ore, nivelul de oxigenare a sângelui şi cel de stres. Toate rezultatele se văd în aplicaţia OnePlus N Health. Există şi tracking pentru ciclul menstrual, iar purtabilul rulează RTOS, similar cu ce primim pe OnePlus Watch.

Putem primi apeluri şi mesaje doar preluate de pe telefonul conectat la device. Ceasul are suport Bluetooth 5.2 LE, certificare IP şi vine cu accelerometru pe 3 axe, control pentru player muzical şi operarea camerei de pe telefon de la distanţă. Cântăreşte 52.4 grame şi costă 300 lei.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena