Netflix lansează abonamentul mai ieftin, cu reclame

Scris de | 15 octombrie, 2022
Netflix lansează abonamentul mai ieftin, cu reclame

Planurile Netflix se concretizează în sfârşit şi ne apropiem de lansarea serviciului său de streaming cu reclame, cu un preţ mai mic decât abonamentele clasice. Netflix a confirmat acest debut pentru noiembrie 2022 şi aflaţi mai jos în ce regiuni se petrece.

Noul tip de subscripţie Netflix cu filme, seriale, documentare, animaţii, standup cu reclamă la început, uneori şi la sfârşit şi în timpul producţiei costă 6.99 dolari pe lună. Debutul are loc în următoarele 12 ţări: Australia, Brazilia, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Spania, Marea Britanie, SUA. În SUA costă 6.99 dolari, iar în Marea Britanie 4.99 lire sterline pe lună. Abonamentul se numeşte „Basic With Ads” şi va debuta pe 1 noiembrie în Canada şi 3 noiembrie în State. În Germania va costa 4.99 euro pe lună.

Clienţii primesc calitate video până la 720p/HD şi o medie de 4-5 minute de reclame pe oră. La debut reclamele vor avea 15-30 de secunde lungime fiecare. Ele vor rula înainte şi în timpul producţiilor şi filmelor. Majoritatea serialelor şi filmelor vor fi disponibile prin acest abonament, în afara unui mic număr, din cauza problemelor cu licenţele. În plus, abonaţii nu vor avea voie să facă download-uri. Restul de abonamente rămân la fel: Basic, Standard şi Premium.

Netflix vine după un an 2022 complicat, pierzând sute de mii de abonaţi, scumpind abonamentele şi fiind depăşită ca Disney+ ca număr de abonaţi. Lucrează şi la o modalitate de a monetiza şi taxa atât de practicatul password sharing.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena