Cel mai bun soundtrack din istoria FIFA a fost stabilit. Care sunt melodiile care au făcut istorie în ultimii 25 de ani

Scris de | 8 noiembrie, 2022
Cel mai bun soundtrack din istoria FIFA a fost stabilit. Care sunt melodiile care au făcut istorie în ultimii 25 de ani

EA a anunțat Soundtrack-ul Suprem al FIFA în parteneriat cu Spotify, după o săptămână în care fanii din întreaga lume și-au nominalizat melodiile preferate. Soundtrack-ul Suprem FIFA reprezintă jocul rege și include 100 de melodii din titlurile FIFA din ultimii 25 de ani. Din topul celor 100 de melodii publicate pe Spotify, 40 vor reveni în joc în FIFA 23, odată cu lansarea actualizării FIFA World Cup care va avea loc pe 9 noiembrie.

Pe 2 noiembrie, EA SPORTS i-a provocat pe jucătorii FIFA din toate generațiile să își nominalizeze melodiile preferate. EA SPORTS a colaborat cu Spotify pentru a putea reda peste 1.000 de melodii din albumele FIFA Soundtrack într-un singur loc, cele mai ascultate melodii până pe 7 noiembrie fiind alese pentru această listă finală de 100 de melodii. De asemenea, primele 40 de melodii vor fi incluse în joc odată cu actualizarea FIFA World Cup programată pentru 9 noiembrie. 

Cele mai ascultate 5 melodii EA SPORTS FIFA pe Spotify:

  1. Glass Animals – Heat Waves
  2. Avicii – The Nights
  3. Billie Eilish – you should see me in a crown
  4. Imagine Dragons – On Top Of The World
  5. Bad Bunny, Bomba Estéreo – Ojitos Lindos

Peste 330 milioane de playlist-uri ale utilizatorilor includ una sau mai multe melodii din albumele FIFA Soundtracks. 

Mai mult, după turneul mondial de succes, trupa virtuală Gorillaz, premiată cu Grammy și câștigătoare a premiului BRIT, s-a alăturat EA SPORTS FIFA pentru lansarea noii melodii „Baby Queen”, disponibilă deja în FIFA 23. Odată cu actualizarea FIFA World Cup, fanii vor descoperi și un echipament personalizat Gorillaz în cadrul FIFA Ultimate Team, ce urmează să fie dezvăluit pe 17 noiembrie. 

Etichete: , , , , ,