Audio-Technica dezvăluie primele căşti wireless din lemn, cu sunet Hi-Fi stereo

Scris de | 9 noiembrie, 2022
Audio-Technica dezvăluie primele căşti wireless din lemn, cu sunet Hi-Fi stereo

Audio-Technica se laudă cu o premieră în această săptămână, după ce tocmai a prezentat căştile ATH-WB2022. Acesta este un produs aniversar, care marchează 60 de ani de existenţa a acestui brand. Se pare că avem de-a face cu primele căşti wireless stereo Hi-Fi aici, care vin cu nişte cupe din lemn.

Produsul beneficiază de o experienţă stereo foarte echilibrată pentru un dispozitiv wireless. Aniversarea Audio-Technica de 60 de ani a mai inclus şi o reîncarnare a pickup-ului Sound Burger, alături de un set de deck-uri transparente. Revenind la căşti totuşi, ATH-WB2022 este o ediţie limitată, iar funcţia Hi-Fi înseamnă că există un semnal direcţionat spre fiecare cupă, reducând crosstalk-ul şi interferenţele.

Cupele sunt fabricate din lemn de arţar, mahon şi nuc. Căştile absorb vibraţiile acustice şi scad distorsionarea mulţumită designului inovator. Acest dispozitiv vine şi cu un convertor digital to analog ESS DAC ES9038Q2M, pe canalele dreapta şi stânga ale căştilor, pentru un sunet de calitate mai bună. Suportă şi codecul atât de popular acum LDAC de la Sony, alături de AAC şi SBC. De asemenea se pot conecta la multiple dispozitive prin funcţionalitatea Multipoint.

Toate aceste dotări vin la un preţ piperat: 2700 de dolari şi produsul se va comercializa de abia din 2023.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina