EA Sports a prezis câştigătoarea Cupei Mondiale FIFA World Cup 2022

Scris de | 10 noiembrie, 2022
EA Sports a prezis câştigătoarea Cupei Mondiale FIFA World Cup 2022

Dacă nu mai putem conta pe serviciile Caracatiţei Paul pentru a prezice cine ia Cupa Mondială FIFA în 2022, atunci lăsăm AI-ul să îşi facă treaba. EA Sports l-a pus la treabă şi a lăsat FIFA 23 să joace meciurile de la Cupa Mondială, decizând câştigătorul.

FIFA World Cup 2022 debutează pe 20 noiembrie 2022 în Qatar şi a polarizat deja foarte multă lume. De la regulile locale stricte la controversa legată de muncitorii care au ridicate stadioanele, se discută mult pe subiect. Luna trecută a debutat FIFA 23, iar folosind AI-ul său EA Sports a prezis deja cine câştigă Cupa Mondială. Trebuie spus şi că ultimele 3 predicţii de genul de la EA au fost toate precise.

Ei bine, simularea arată că Argentina ar trebui să fie câştigătorul, încununând cariera lui Lionel Messi cu un trofeu care îi lipsea. Ultimul titlu al alb-celestilor datează din 1986. FIFA 23 prezice şi că Messi va lua Gheata de Aur şi Mingea de Aur că trofee ale turneului. El a câştigat Mingea de Aur şi în 2014, când Argentina ajungea în finală cu Germania şi pierderea, e drept nu aşa rău că Brazilia, care a luat 7 goluri de la nemţi.

Nu totul e perfect totuşi în tabăra AI-urilor EA Sports, deoarece Madden NFL a greşit predicţiile pentru ultimele 2 Super Bowl-uri. De văzut dacă Franţa spulbera blestemul campioanelor mondiale, care deseori nu mai trec nici de grupe la 4 ani după ce iau trofeul.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Polygon