Uber ajunge și în Suceava și este prezent acum în 22 de orașe din România

Scris de | 10 noiembrie, 2022
Uber ajunge și în Suceava și este prezent acum în 22 de orașe din România

Începând de astăzi, aplicația Uber este disponibilă în Suceava. Cu Suceava pe lista orașelor din țară, Uber este acum prezent în 22 orașe din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava. Între 10 și 13 noiembrie, utilizatorii din Suceava se pot bucura de 4 curse reduse în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOSUCEAVA.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Suceava, Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Aici, Uber se lansează cu cel mai popular serviciu, UberX, oferind acces la călătorii sigure și convenabile cu timp de așteptare de doar câteva minute. 

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Suceava, un oraș important din nordul Moldovei, România. Credem că locuitorii orașului și turiștii deopotrivă vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Suceava acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor”. – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice. 

Pasagerii din Suceava beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere sau pot primi un PIN de verificare.

Etichete: , , , , ,