BenQ îţi oferă un abonament gratuit pe un an la Pantone Connect

Scris de | 23 noiembrie, 2022
BenQ îţi oferă un abonament gratuit pe un an la Pantone Connect

Cei care lucrează cu grafică avansată şi nuanţe Pantone ştiu că au de plătit o sumă pentru a beneficia de culorile corecte. BenQ e gata să îi ajute pe creativi să facă o economie şi anunţă o ofertă specială: oferă un abonament gratuit pe un an la Pantone Connect.

BenQ are un parteneriat pe termen lung cu Pantone, colaborarea oferind utilizatorilor noi de monitoare profesionale din seria DesignVue PD şi PhotoVue SW un abonament premium gratutit pe un an la platforma digitală Pantone Connect. Acesta oferă acurateţea culorilor pentru advertising, modă şi design de produs, propunând acces exclusiv şi complet la peste 15.000 de culori Pantone. Include funcţii care permit designerilor şi altor creatori de conţinut să partajeze palete şi să colaboreze cu echipa lor, cu clienţii şi nu numai.

Parteneriatul dintre BenQ şi Pantone debuta în anul 2015, când BenQ devenea primul brand de monitoare profesionale din lume, care primea certificarea Pantone Validated. A devenit şi primul producător cu validare SkinTone Validated, care redă cu acuratețe 110 tonuri de piele.

„Ca şi compania ce a creat tehnologia AQCOLOR, BenQ este mândru să fie un partener de lungă durată al comunității globale de profesioniști din domeniul culorilor, care au încredere că sistemul Pantone oferă culori precise”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation. „Pantone este principala autoritate mondială în materie de culori, iar noi cei de la BenQ împărtășim aceeași pasiune pentru acuratețea și accesibilitatea culorilor. Am lucrat îndeaproape pentru a oferi cele mai bune monitoare din lume pentru fotografi, editori video și designeri, aşteptând cu nerăbdare ca prin intermediul parteneriatului nostru să sprijinim în continuare clienții cu aceste instrumente suplimentare.”

Abonamentul gratuit de un an la Pantone Connect Premium (în valoare de 89,99 euro) este disponibil pentru noii cumpărători ai anumitor monitoare profesionale BenQ și va fi disponibil până la 30 septembrie 2023 sau până la epuizarea stocului de coduri. Pentru fotografi, acuratețea şi consistența culorilor a seriei BenQ PhotoVue SW atinge un nou nivel cu Pantone Connect. Pentru designeri, seria BenQ DesignVue PD include conector Thunderbolt, ceea ce le face ideale ca monitoare externe pentru dispozitivele Mac.

Pentru a afla modelele eligibile şi a primit abonamentul gratuit trebuie să accesaţi acest link.

Etichete: , , , ,