Huawei a lansat oficial în România smartwatch-ul care îți măsoară tensiunea arterială. Cât costă

Scris de | 10 ianuarie, 2023
Huawei a lansat oficial în România smartwatch-ul care îți măsoară tensiunea arterială. Cât costă

Huawei anunță că cel mai recent dispozitiv smartwatch al său, WATCH D a fost lansat pe piața locală și este începând de astăzi disponibil în magazine.

HUAWEI WATCH D este un ceas inteligent care acceptă măsurarea ritmului cardiac. HUAWEI WATCH D conține un modul cu un senzor ECG de înaltă performanță care acceptă înregistrarea datelor ECG și generarea imediată de rapoarte ECG1 pentru tensiunea arterială.

Luna trecută, WATCH D a primit avizul de funcționare acordat de Ministerul Sănătății din România prin intermediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale prin care se atestă faptul că dispozitivul poate fi considerat unul medical de tip II, conform noii aplicații HUAWEI ECG1. De asemenea, ceasul a primit și certificarea internațională europeană prin care se atestă faptul că poate fi utilizat ca dispozitiv medical.

La o dimensiune și o greutate de 1/6 față de un tensiometru tradițional, HUAWEI WATCH D folosește o mini pompă inovatoare, presiunea putând ajunge la 40 kPa, ce garantează că tensiunea arterială poate fi măsurată până la 230 mmHg. Acest aspect este echivalent cu o gamă largă de tensiometre tradiționale.

De asemenea, WATCH D are mai multe moduri de antrenament și funcții de monitorizare a sănătății care acceptă, măsurarea tensiunii arteriale, monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea științifică a somnului, monitorizarea SpO2, detectarea temperaturii pielii, monitorizarea stresului etc. și este echipat cu peste 70 de moduri de antrenament. În combinație cu modul inteligent, oferă 7 zile de viață lungă a bateriei, ceea ce asigură utilizatorilor că pot purta și utiliza ceasul în mod continuu fără a fi nevoiți să îl încarce frecvent.

Ofertă

Până pe 17 ianuarie, HUAWEI a pregătit și o campanie pentru noul WATCH D. Toți cei care achiziționează acest smartwatch și se abonează la newsletter vor primi o reducere de 10%, pentru noul produs.

Disponibil pe o singură culoare, WATCH D poate fi găsit în magazine la prețul recomandat de 1799 lei.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , ,