Huawei lansează o nouă tabletă. Cu ce vine nou MatePad SE 10,4 inci

Scris de | 17 ianuarie, 2023
Huawei lansează o nouă tabletă. Cu ce vine nou MatePad SE 10,4 inci

Tableta HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci, concepută pentru uz casnic a fost lansată recent și oferă noi instrumente de divertisment acasă. Noua generație HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci vine cu o mulțime de noi funcții de învățare online, citire de cărți electronice și navigare în știri.

Tableta HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci este echipată cu un ecran 2K Eye Comfort HUAWEI FullView, care a trecut de certificările TÜV Rheinland Low Blue Light. Raportul ecran-corp de 83% asigură o vizionare mai bună, iar șasiul de 440 g are un cadru mijlociu robust, care asigură o utilizare durabilă.

Câmp vizual liniștitor pentru ochi

Ecranul 2K HUAWEI FullView de 10,4 inci al tabletei vine cu un raport ecran-corp de 83%, rezoluție 2K și densitate de 225 de pixeli, oferind o imagine mai clară. Ajustarea luminozității la nivel 4096 se modifică în timp real pentru a ține cont de condițiile de iluminare ambientală. HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci a trecut de certificările TÜV Rheinland Low Blue Light și Flicker-free, demonstrând ameliorarea oboselii oculare.

Aspect

HUAWEI MatePad SE 10,4 inci este fabricat din aliaj de aluminiu, care este aplicat printr-un proces de sablare, pentru a produce un luciu metalic.

De asemenea, HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci cântărește 440g. Corpul său a fost încercat și testat pentru a rezista la picături și extrudare, astfel încât accidentele și picăturile minore să nu spargă ecranul sau să deformeze corpul, făcând dispozitivul mai potrivit pentru copii.

Sunet surround Huawei Histen 8.0

HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci include două difuzoare în corpul său subțire, care generează sunet atât din partea stângă, cât și din cea dreaptă, pentru a oferi o experiență de ascultare mai captivantă. Histen 8.0 oferă efecte audio adaptabile automat, bazate pe context și un reglaj, care țin cont de gama de frecvență și nivelul de volum și acceptă îmbunătățiri mai precise.

HarmonyOS 3

HarmonyOS 3 îți permite să gestionezi dispozitivele și conexiunile dintr-un singur loc și chiar să le partajezi între conturi, pentru a face operațiunile între dispozitive mai ușoare. De exemplu, HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci îți permite să te conectezi la o pereche de FreeBuds pur și simplu trăgând și plasând pictogramele corespunzătoare pentru a comuta sunetul tabletei la o pereche de căști.

HarmonyOS 3 permite și o navigare mai facilă, acceptând stocarea de Widgeturi de servicii de aceeași dimensiune și combinații de Widgeturi de servicii și comenzi rapide de diferite dimensiuni, pentru un acces mai ușor la conținutul și funcțiile tale preferate. Noua caracteristică Multi-Window transformă tableta într-un instrument de multi-tasking, care acceptă până la patru sarcini simultane. Noua caracteristică App Multiplier îți permite să deschizi până la patru sarcini în desfășurare într-o singură aplicație. De exemplu, când deschizi WhatsApp pentru chat, cu două ferestre de chat una lângă alta, precum și două alte pagini.

Disponibilitate

HUAWEI MatePad SE 10.4-inch este disponibil în HUAWEI Store, în două variante de memorie: 4GB+64GB, la prețul de 1099 lei și 4GB+128GB, la prețul de 1199 lei. Toți utilizatorii site-ului care se abonează la newsletter până la data de 17 ianuarie 2023 primesc automat un voucher de reducere de 10% pentru noua tabletă.

Voucherul este valabil până la data de 28 februarie 2023. În plus, toți clienții care achiziționează tableta HUAWEI MatePad SE până la data de 17 ianuarie 2023 intră automat în tragerea la sorți, unde au șansa de a căștiga un telefon HUAWEI nova 9. Clienții HUAWEI Store, beneficiază de până la 12 rate fără dobândă, puncte de fidelitate HUAWEI la orice achiziție și livrare gratuită și rapidă.

Etichete: , , ,