IKEA lansează lămpile LED cu până la 1100 lumens de luminozitate

Scris de | 17 ianuarie, 2023
IKEA lansează lămpile LED cu până la 1100 lumens de luminozitate

IKEA începe anul în forţă, lansând o serie de lămpi LED pentru podea cu până la 110 de lumens de luminozitate. E vorba despre IKEA PILSKOTT, o lampă de podea LED şi PILSKOTT Pendant Lamp, care se va atârna de tavan.

Lampa LED de podea are până la 700 de lumens, iar cea Pendant ajunge la 1100 de lumens. Produsele sunt deja disponibile în Europa şi se pot controla de la distanţă folosind dimmer-ul wireless TRADFRI. Aceste produse suportă conectivitate cu aplicaţia smart home IKEA Home, iar la baza lor stă o fâşie LED flexibilă. Ni se promite un timp de funcţionare de 25.000 de ore şi dimming pentru a se potrivi cu atmosfera fiecărei case.

Lampa de podea PILSKOTT are o bază din beton şi aluminiu. Oferă 14.5W de putere şi de un buton dimmer integrat. Cablul său de alimentare are 2 metri lungime. Lampa Pendant oferă output de 16.5W şi măsoară 97 x 4 cm. Vine cu o aplică specială, sau mai degrabă o modalitate minimalistă de a se monta suspendată pe tavan. Încinta sa e fabricată din aluminiu negru.

IKEA PILSKOTT LED Floor Lamp costă 79.99 euro, iar PILSKOT LED Pendant Lamp are acelaşi preţ. Telecomanda specială IKEA TRADFRI se vinde separat pentru 6.99 euro. În ultimii ani IKEA ne-a impresionat prin produsele lansate în parteneriat cu Sonos, cu accentul pe gama Symfonisk.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina