Philips aduce în România un nou monitor din gama Evnia, 27M2C5500W

Scris de | 20 ianuarie, 2023
Philips aduce în România un nou monitor din gama Evnia, 27M2C5500W

Philips Evnia 27M2C5500W este echipat cu AMD FreeSync Premium Pro, o rată de reîmprospătare de 240 Hz, și un răspuns rapid de 1ms GtG și 0,5ms MPRT, pentru o experiență fără lag, întârzieri, ghosting sau tearing. Monitorul are un panou VA cu unghiuri largi de vizualizare (178/178) și o curbură 1000R. Imaginea este afișată la o rezoluție QHD, iar standardul DisplayHDR 400 aduce un plus pentru contrast și luminozitate chiar și în zonele umbroase.

Monitorul se poate conecta ușor cu ajutorul celor patru porturi: doi conectori HDMI și doi conectori DisplayPort. Un hub USB care suportă încărcare rapidă pe două porturi oferă o  posibilitate convenabilă de conectare a accesoriilor și a perifericelor pentru a avea un spațiu de desfășurare cât mai organizat.

În dezvoltarea monitorului Philips Evnia 27M2C5500W au fost luate în considerare sănătatea și confortul utilizatorilor. Modurile LowBlue și tehnologiile Flicker-free asigură o utilizare fără a cauza oboseala ochilor iar standul poate fi înclinat(-5°/20°), rotit (+/- 30°) și ridicat(130 mm) pentru a se acomoda poziției fiecărui utilizator.

„Misiunea Evnia este cea de a oferi jucătorilor de astăzi echipamentul de care au nevoie pentru a se bucura la maximum de fiecare sesiune de joc iar Philips Evnia combină mișcarea fluidă, imagini încântătoare și răspuns rapid într-un singur produs cu design elegant. Suntem mândri de acest model, de gama Evnia și de ceea ce reprezintă.” precizează Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead și Senior Brand Manager EU pentru MMD Monitors & Display.

Philips Evnia 27M2C5500W va fi disponibil începând cu luna februarie la prețul de 2,707 lei.

Etichete: , , , ,