Un CEO de 45 de ani a început un proces accelerat de întinerire, cheltuind milioane de dolari

Scris de | 30 ianuarie, 2023
Un CEO de 45 de ani a început un proces accelerat de întinerire, cheltuind milioane de dolari

Una dintre ţintele magnaţilor din Silicon Valley este de a îşi prelungi viaţa cât mai mult posibil. Alţii au ca ţintă o improbabilă întinerire, iar un CEO de 45 de ani şi-a pus în gând să… aibă 18 ani din nou, cheltuind milioane de dolari pentru asta.

Bryan Johnson este un antreprenor cu dare de mână, din Venice, California. Are 45 de ani, dar vrea să aibă un corp cu metricii unei persoane de 18 ani. Cheltuie 2 milioane de dolari pe an pentru asta, pe intervenţii medicale şi teste. Ele includ pulsuri electromagnetice care îmbunătăţesc muşchii pelvisului, până la un dispozitiv care calculează numărul de erecţii pe noapte. Johnson face RMN-uri frecvente şi îşi monitorizează mereu grăsimea corporală, variabilitatea pulsului şi îşi ia mostre de sânge şi scaun.

Are o echipă de 30 de doctori mereu la un apel distanţă, iar testele lor, deseori invazive au creat aşa numitul Project Blueprint. Lider al proiectului este Oliver Zolman, expert în medicină regenerativă. Dorinţa este de a inversa procesul de îmbătrânire a organelor lui Johnson, iar tariful este de până la 1000 de dolari pe oră. În acest moment inima milionarului este una de bărbat de 37 de ani.

Are pielea unui bărbat de 28 de ani şi capacitatea pulmonară a unuia de 18 ani. Johson are o veritabilă instituţie medicală la el acasă şi respectă un regim foarte strict şi ia 24 de suplimente şi alte medicamente la ora 5 dimineaţa în fiecare zi. Consumă 1977 calorii vegane în fiecare zi, face o oră de sport zilnic şi se culcă la aceeaşi oră. Nu totul merge perfect totuşi, iar antreprenorul nu a „întinerit” cu mai mult de 5 ani până acum.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Fortune