Far Cry 7 şi Far Cry Multiplayer se află în dezvoltare la Ubisoft

Scris de | 31 ianuarie, 2023
Far Cry 7 şi Far Cry Multiplayer se află în dezvoltare la Ubisoft

Ubisoft nu are o perioadă prea bună, după ce a amânat din nou jocul său cu piraţi, dar pe alte fronturi e în plină acţiune. Ne pregăteşte nu mai puţin de două jocuri Far Cry, unul urmaş al lui Far Cry 6 şi altul axat pe multiplayer.

Informaţiile vin de la Insider Gamer şi au fost coroborate de către Kotaku. Sursele afirmă că şeful Ubisoft, Yves Guillemot a făcut aluzie la ambele în timpul unei discuţii interne în cadrul companiei, care a avut loc săptămâna trecută. Aceeaşi sursă a menţionat şi că Far Cry 7, care are numele de cod intern Project Blackbird este bazat pe engine-ul Ubisoft Snowdrop, acelaşi folosit şi pentru jocul Avatar: Frontiers of Pandora.

E o schimbare importantă de la engine-ul Dunia, care a fost folosit pentru ultimele entry-uri din serie. Cât despre jocul multiplayer, cunoscut intern şi ca Project Maverick, acesta trebuia să fie parte a jocului Far Cry 7, doar că a evoluat spre un titlu de sine stătător. Avem de-a face cu un shooter bazat pe extracţie, ceea ce mă duce cu gândul la Rainbow Six Siege cumva. Îmi place să aud totuşi că are loc în sălbăticia din Alaska, poate un indiciu cu privire la locul unde se petrece acţiunea din următorul Far Cry.

Va include mecanici ca permadeath, sistem de rucsace, contracte şi multe altele. Sunt şi cufere cu loot, zone de extracţie. Am aflat recent şi că Ubisoft a anulat intern 3 titluri neanunţate şi că şi-a amânat şi jocul cu piraţi Skull and Bones iar. Unul dintre proiectele anulate era Project Q, un titlu de tip battle arena PvP.

Etichete: , , ,

Sursa: Eurogamer