Glovo îți permite acum să donezi în aplicație pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

Scris de | 14 februarie, 2023
Glovo îți permite acum să donezi în aplicație pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

Glovo se alătură eforturilor de sprijinire a victimelor cutremurelor din Turcia și Siria și dezvoltă  un parteneriat special, prin intermediul Worldcoo (companie socială agregatoare de proiecte de solidaritate non-guvernamentale) și Adyen (companie de procesare a plăților), cu organizația non-guvernamentală Médecins du Monde care susține eforturile de căutare și salvare din cele două țări.

Glovo dedică astfel o secțiune specială în aplicație prin care utilizatorii pot dona persoanelor afectate de seismele din Turcia și Siria. 

Pentru a sprijini persoanele afectate de cutremure, utilizatorii Glovo pot accesa secțiunea dedicată acestei cauze (Sprijină Turcia și Siria) și să selecteze suma pe care doresc să o doneze către Médecins du Monde. Fondurile strânse prin Glovo sunt direcționate integral organizației ce are echipe dedicate la fața locului și care contribuie activ la operațiunile de căutare și salvare încă de la începutul acestora. 

Médecins du Monde se asigură să acopere nevoile populației afectate de seismele din Turcia și Siria oferind hrană, adăpost și îngrijiri medicale, iar, pe termen lung, suport pentru a stabiliza sistemul medical local. 

Etichete: , , , , , , ,