Lenovo lansează un program de internship pentru studenții români: Cum te înscrii și când are loc stagiul de pregătire

Scris de | 23 februarie, 2023
Lenovo lansează un program de internship pentru studenții români: Cum te înscrii și când are loc stagiul de pregătire

Lenovo Romania ofera aplicabilitate cursurilor tehnice ale studenților prin derularea unui program de internship promovat în cadrul platformei Stagii pe Bune.

Pasionații de tehnologie care își doresc o carieră sau un stagiu de practică, si sunt studenți ai facultăților tehnice selectate, pot aplica in cadrul programului pentru a beneficia de o experiența de lucru în domeniu, în proiecte care se regăsesc in cele mai noi inovații tehnologice Lenovo si in cadrul unei echipe internaționale.

Experiența pe care participanții din cadrul programului o vor acumula echivalează cu un scenariu real de dezvoltare și cercetare, în care studenții vor avea șansa de a contribui decisiv într-unul dintre proiectele dezvoltate de Lenovo în rețeaua globală pentru produsele software care se regăsesc în portofoliul extins al companiei, destinate dezvoltării business-urilor din întreaga lume.

De asemenea, platforma Stagii pe bune oferă un cadru suport celor interesați să ia contact cu cele mai importante companii din domeniul tehnologiei și a inovațiilor. Lenovo își propune să ofere o continuare pentru cei care urmează să activeze în industrie la terminarea studiilor, prin implementarea unui program aplicat, care oferă acces în lucrul direct cu inginerii software din centrul de dezvoltare Lenovo din București.

La finalul campaniei de înscrieri pe platforma Stagii pe Bune, Lenovo va alege 20 de stagiari care se vor alătura echipei începând cu data de 1 iulie în programul Internship de Vară. Aceștia vor participa timp de trei luni la proiecte inovative și vor experimenta activitățile zilnice ale unui Software Engineer.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , ,