CES 2022: Lenovo a lansat oficial noile modele de laptopuri de gaming Legion

Scris de | 10 ianuarie, 2022
CES 2022: Lenovo a lansat oficial noile modele de laptopuri de gaming Legion

La CES 2022, Lenovo Legion a prezentat gamele de laptopuri Lenovo Legion 5i Pro și Lenovo Legion 5 Pro de 16 inci, și laptopurile Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion 5 de 15 inci. Acestea sunt disponibile cu performanțe de gaming Windows 11, procesoare mobile de ultimă generație de la AMD Ryzen sau Intel Core și până la cele mai recente GPU-uri NVIDIA GeForce RTX.

Laptopurile de gaming vin la pachet împreună cu exclusivități pentru fanii Legion, cum ar fi capacitatea termică avansată a noii tehnologii Legion Coldfront 4.0, ergonomia îmbunătățită a tastaturii Legion TrueStrike, precum și reglarea optimizată pentru jocuri prin Lenovo Vantage.

Pe lângă laptopuri, Lenovo a lansat și monitorul Lenovo Legion Y25-30, cu latență redusă pentru jucătorii care caută un avantaj, plus alte două monitoare certificate Eyesafe, Lenovo G27qe-20 și Lenovo G24qe-20, care oferă gamerilor începători o lumină albastră naturală redusă.

De asemenea, Lenovo Legion a fost declarat în acest producătorul de PC-uri și monitoare oficiale pentru Apex Legends Global Series. Cu toate acestea, hardware-ul poate fi îmbunătățit cu software-ul potrivit. Legion Arena, noua aplicație a Lenovo, oferă jucătorilor o modalitate ușoară de a organiza jocurile deținute de pe mai multe platforme într-o singură bibliotecă.

Etichete: , , ,