LG a lansat un nou soundbar premium pentru cinefili, gameri și nu numai

Scris de | 26 ianuarie, 2022
LG a lansat un nou soundbar premium pentru cinefili, gameri și nu numai

Prezentată de LG la CES, noua gamă de produse audio oferă modele cu performanțe mai bune. Noul soundbar premium LG (modelul S95QR) este o soluție audio ce oferă o ieșire de 810W și 9.1.5 canale imersive de sunet surround.

Cele cinci canale up-firing, inclusiv primul difuzor up-firing central din lume (trei pe soundbar și două pe difuzoarele spate separate) îmbunătățesc claritatea și măresc scena sonoră pentru mai mult realism. Alegerea mai bună pentru iubitorii de film care doresc să-și îmbunătățească experiența de home cinema, difuzorul central al soundbarului LG oferă un dialog mai clar, iar conținutul Dolby Atmos și DTS:X devine mai captivant.

LG S95QR are câteva îmbunătățiri, în special o creștere a performanței noilor drivere pentru difuzoare, speaker chambers și subwoofer. Wooferele mai mari oferă o calitate audio mai bună, cu bass mai profund, care simulează sistemul de sunet al unui cinematograf.

În 2022 LG a actualizat difuzoarele wireless din spate de la patru la șase canale, cu patru drivere frontale/laterale care să însoțească cele două drivere up-firing. Difuzoarele din spate sunt concepute pentru a distribui uniform sunetul într-un spațiu de 135 de grade, oferind mai multă flexibilitate în plasarea difuzoarelor, mai ales în cazul camerelor mai mici.

O soluție potrivită pentru gameri și pasionați de muzică, soundbarul LG are o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) și un mod automat de latență scăzută (ALLM), făcând acest produs unul potrivit pentru gamerii care aleg jocurile pe consolă și care își doresc ca sunetul să fie sincronizat mai bine cu acțiunea de pe ecran.

Când este conectat la un televizor LG compatibil, soundbarul LG folosește tehnologia advanced AI Sound Pro a televizorului pentru a face ca întregul conținut să sune mai clar. Cu ajutorul AI Room Calibration, modelul S95QR își poate adapta sunetul la mai multe tipuri de spații, analizând dimensiunile încăperii pentru a oferi un sunet de joasă frecvență calibrat pentru acuratețe. Mai mult, compatibilitatea între dispozitive permite ca atât televizorul LG, cât și soundbarul să fie controlate cu aceeași telecomandă.

Etichete: , , , ,