CES 2022: LG lansează o nouă gamă de televizoare

Scris de | 7 ianuarie, 2022
CES 2022: LG lansează o nouă gamă de televizoare

LG a lansat în cadrul CES 2022 cea mai recentă gamă de televizoare. Cu tehnologii de imagine și un WebOS îmbunătățit care oferă și mai multe funcții inteligente, cele mai recente modele LG sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

CES 2022: LG OLED

Noile modele din seria LG OLED G2 reprezintă următorul pas în evoluția OLED, având tehnologia OLED evo integrată atât pe seria G2, cât și pe seria C2 și care oferă o luminozitate mai mare pentru imagini mai realiste. Cu ajutorul noului procesor inteligent LG α (Alpha) 9 Gen 5, tehnologia Brightness Booster permite televizoarelor din seria G2 să ofere mai multă luminozitate printr-o dispersare a căldurii îmbunătățită și un algoritm mai avansat. α9 Gen 5 extinde, de asemenea, capacitățile LG AI Sound Pro pentru a oferi un sunet mai autentic, permițând difuzoarelor încorporate să producă un sunet virtual 7.1.2 surround.

Seria G2 2022 de la LG introduce un nou model de 83 de inci și primul OLED de 97 de inci pentru a completa gama de televizoare de 55, 65 și 77 de inci. Seria LG G2 oferă un design elegant, potrivit oricărei încăperi. Seria C2 de la LG oferă o selecție diversă de dimensiuni de ecran, cu un total de șase variante în 2022: primul televizor OLED de 42 de inci din lume, ideal pentru jocuri pe consolă și PC și modelele de 48, 55, 65, 77 și 83 de inci. În plus, această serie OLED are o ramă mai subțire.

CES 2022: Upgraded UX

Cea mai recentă versiune a platformei Smart TV de la LG oferă o experiență a utilizatorului mai bună pe noile televizoare LG, pentru că webOS 22 oferă un nivel mai ridicat de personalizare a experienței de vizionare. Utilizatorii pot crea profiluri și pot configura accesul rapid la serviciile de streaming preferate, pot primi recomandări de conținut personalizate bazate pe istoricul vizionărilor și pot primi alerte în timp real. Conectarea la profiluri poate fi realizată prin browserul televizorului, fie de  pe un smartphone cu NFC Magic Tap.

NFC Magic Tap poate fi folosit și pentru a partaja ecranul unui dispozitiv mobil pe un televizor LG. De asemenea, conținutul poate fi partajat de la un televizor la altul în aceeași locuință, folosind Room to Room Share, care permite vizualizarea conținutului prin cablu sau prin satelit pe un televizor Wi-fi fără un set-top-box suplimentar. În plus, nou pentru 2022, Always Ready transformă televizorul LG într-un media display care poate afișa imagini sau reda muzică atunci când nu este utilizat.

CES 2022: Calitate mai bună a imaginii

Panourile care se regăsesc pe modelele din gama OLED 2022 au fost certificate de InterTek pentru fidelitate a culorilor 100% și volum de cueloare 100%. În plus, televizoarele LG OLED pot reda fidel culorile din conținutul sursă original, indiferent cât de luminoase sau de întunecate sunt imaginile. Toate OLED-urile LG 2022 sunt certificate flicker-free (TUV Rheinland și de Underwriters Laboratories), glare-free (UL) și sunt primele din lume care îndeplinesc cerințele Eyesafe de emisie scăzută de lumină albastră.

LG la CES 2022: Experiența de gaming

Televizoarele LG OLED au atins mai multe premiere în ceea ce privește capacitățile de gaming: primul televizor OLED cu suport NVIDIA G-SYNC și primul televizor OLED 8K care a oferit gaming 8K cu plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX 30. Cu timpul de răspuns de 1 milisecundă, input lag redus și până la patru porturi HDMI care acceptă mai multe funcții HDMI 2.1, LG OLED este o alegere bună pentru fanii jocurilor pe consolă și PC. Cu suport pentru NVIDIA GeForce NOW și Google Stadia, gamerii pot deschide orice titlu doar conectând un controler compatibil.

Nouă pentru 2022 este și posibilitatea de a comuta între funcțiile de gaming și setările display-ului din meniul Game Optimizer. Același meniu oferă acces rapid la noul mod Dark Room, care ajustează luminozitatea ecranului pentru o experiență de joc mai bună în condiții întunecate. Setările pentru G-SYNC, FreeSync Premium și rata de reîmprospătare variabilă (VRR) sunt de asemenea mai accesibile prin Game Optimizer.

CES 2022: LG QNED Mini LED

LG a dezvăluit, de asemenea, o linie extinsă de televizoare QNED pentru 2022. Cu tehnologia LG Quantum Dot NanoCell, noua gamă oferă o reproducere fidelă a culorilor cu un volum de culoare de 100% și un contrast mai bun, mulțumită tehnologiei Precision Dimming Technology de la LG. Toate modelele începând cu seria QNED90 sunt certificate pentru o acuratețe de 100% a culorii, astfel încât calitatea înaltă a imaginii să fie aceeași indiferent de unghiul de vizualizare.

Etichete: , , , ,