Garmin prezintă ceasul Forerunner 965, gândit pentru alergători şi dotat cu corp din titaniu

Scris de | 3 martie, 2023
Garmin prezintă ceasul Forerunner 965, gândit pentru alergători şi dotat cu corp din titaniu

Garmin a lansat o nouă serie de produse Forerunner, pentru cei pasionaţi de jogging, iar noile modele sunt Forerunner 965, alături de Forerunner 265. Ce ne oferă ele? Materiale premium şi autonomie extinsă.

Garmin Forerunner 965 este un smartwatch de 46 mm, dotat cu un ecran de 1.4 inch. Vine cu cadran din titaniu, 32 GB stocare, dar şi un ecran AMOLED cu rezoluţie de 454 x 454 pixeli. El suportă funcţionalitate Always On Display. Autonomia ajunge până la 23 de zile cu o singură încărcare. Dispozitivul oferă şi localizare precisă prin GNSS, utilă pentru excursioniştii care nu vor să se piardă.

Garmin pune la bătaie funcţii de antrenament şi sănătate, prin Firstbeat Analytics, Coach, Connect şi PacePro. Ceasurile vor avea GPS tracking avansat, trasând traiectoria de jogging pe hartă fără probleme. Va oferi şi notificări şi download de la aplicaţii muzicale precum Amazon Music, Spotify şi Deezer. În plus va suporta plăţi contactless prin Garmin Pay.

Forerunner 965 va costa 599 dolari la debut şi se va găsi în 3 varante de culoare. A sosit şi Forerunner 265, ca o versiune mai Lite de 40 sau 45 mm, cu preţ de 449 dolari. Versiunea Forerunner 265S va oferi până la 15 zile de autonomie în mod smartwatch şi 24 ore în mod GPS. Modelul 265 oferă 13 zile, respectiv 20 de ore. Are şi mod Always On Display, VO2 Max, saturare a oxigenului, nivel de stres şi energie, ciclul menstrual, monitorizare somn şi monitorizare a dinamicii alergării.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Phone Arena