ATEN subliniază importanța subsidiarei sale din București

Scris de | 21 aprilie, 2023
ATEN subliniază importanța subsidiarei sale din București

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, se bazează pe competențele echipei sale de la București și pe ecosistemul de parteneri pentru a-și consolida prezența regională și serviciile oferite clienților săi. În cadrul unui eveniment organizat la București, reprezentanții companiei au subliniat anvergura regională a biroului local, a cărui responsabilitate pentru derularea afacerilor ATEN în regiune – România, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Croația, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord și Albania – este dublată de operarea unui centru de service prin care se realizează operațiunile de reparare (RMA) pentru produsele companiei.

„Piața Europei Centrale și de Est are o dinamică aparte și pentru a putea fructifica oportunitățile din perioada care urmează trebuie să ne bazăm pe o echipă dinamică, un lanț de parteneri cu un set complet de abilități tehnice și cunoaștere în detaliu a caracteristicilor pieței, precum și a cunoștințelor tehnice necesare pentru utilizarea optimă a tehnologiei ATEN în proiecte”, a declarat Lanie Chen, VP Aten Eastern Europe. „Mă bucur că la București am reușit să construim acel nucleu pe care ne putem baza creșterea din perspectivă regională”, a completat Lanie Chen.

Compania taiwaneză care a încheiat anul fiscal 2022 cu o cifră de afaceri de 184 milioane de dolari, în creștere cu 5% față de anul anterior, este recunoscută pentru accentul pe care îl pune pe activitatea de cercetare-dezvoltare. „Simply Better Connections” a fost întotdeauna deviza care a stat la baza activității ATEN. Drept urmare, prin crearea unui mediu mai prietenos, mai simplu și mai bine conectat, ATEN asigură clienților săi accesul la resursele globale, oricând și de oriunde, punându-le la dispoziție tehnologii care permit să își partajeze informațiile și să se conecteze între ei.

„Cele peste 650 de patente care stau la baza produselor dezvoltate de ATEN de-a lungul a peste 40 de ani de activitate arată angajamentul companiei de a pune la îndemâna clienților noștri tehnologie de avangardă într-o formă simplă și accesibilă”, a declarat Bowei Lai, Assistant Marketing and Promotion Vicepresident ATEN International, completând: „Recent, o serie de produse ATEN au fost recompensate cu premii Red Dot Award 2023 și iF Design Award 2023, iar misiunea noastră și a colegilor noștri din România este să le integrăm în soluții moderne pentru clienții din regiune. ATEN este pregătită să își susțină clienții cu soluții de avangardă în cele patru domenii de expertiză ale sale. În zona de digitalizare, switch-urile KVM ajută la simplificarea managementului IP dintr-un punct central, în timp ce switch-urile KVM cu componentă de securitate avansată contribuie la îndeplinirea cerințelor stricte impuse în anumite sectoare critice. De asemenea, sălile de conferințe inteligente devin mai ușor de gestionat prin intermediul sistemelor noastre de control, sistemele de management al rezervărilor, precum și prin soluțiile de matrici video dezvoltate de colegii noștri. Iar în domeniul procesării sunetului continuăm să fim lideri în furnizarea de soluții atât în zona profesională, cât și în cea a utilizatorilor domestici”.

ATEN rămâne consecventă în eforturile depuse în domeniile guvernanței corporative și protecției mediului, urmărind să controleze prin gândire creativă și tehnologie eficiența energetică și sustenabilitatea, deși la fel ca și alte companii din domeniu s-a confruntat cu diverse provocări legate de producție. „ATEN pune la dispoziție clienților produse și servicii personalizate pentru a obține o experiență excepțională de utilizare. Prin soluții integrate KVM, soluții AV profesionale, soluții pentru piața SOHO și de energie inteligentă, produsele ATEN conectează, gestionează și optimizează echipamente AV/IT în medii corporative, guvernamentale, educaționale, medicale, de producție, de broadcasting și media și de transport”, a subliniat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România. „Membrii echipei noastre au acumulat un volum de cunoștințe impresionant referitor la aceste soluții, iar acest lucru ne-a ajutat să ne extindem activitatea la nivel regional”, a mai spus Bogdan Mihalcea.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,