YOXO oferă de azi și conectivitate 5G

Scris de | 16 noiembrie, 2022
YOXO oferă de azi și conectivitate 5G

YOXO oferă de acum clienților acces la conectivitate prin intermediul rețelei 5G. Astfel, una dintre cele mai așteptate funcționalități, solicitată de peste o treime dintre utilizatorii care au participat în trimestrul 2 la studii de piață, devine disponibilă clienților YOXO.

Lansat ca un abonament accesibil și 100% digital pe care clienții îl pot personaliza în funcție de preferințe și nevoi, YOXO a devenit în 2 ani un serviciu complet și un ecosistem în care clienții au parte de oferte, discounturi și vouchere în marketplace-ul YOXO Dealz, pot cumpăra telefoane noi sau recondiționate din magazinul YOXO și se bucură de numeroase functionalități precum portarea digitală sau eSIM, totul direct din aplicație. 

Clienții care optează pentru abonamentul cu 150 GB vor avea parte de cel mai rapid internet mobil, cu viteze maxime de descărcare de până la 1,2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps. Cu ajutorul tehnologiei 5G, clienții vor beneficia de viteze mari la navigarea pe internet, stabilitate mai bună a conexiunii în locurile aglomerate, dar și de o nouă experiență în redarea conținutului VR sau a jocurilor de înaltă rezoluție. Dacă prin intermediul 4G un fișier de 1 GB poate fi descărcat în 89 de secunde, prin intermediul 5G, același fișier poate fi descărcat în doar 8 secunde. Astfel, aplicațiile, site-urile web și dispozitivele smart de acasă pot fi accesate aproape instantaneu.

Serviciul de internet 5G este disponibil atât clienților noi cât și celor deja existenți care au activat abonamentul YOXO 150 GB. Aceștia benefiază automat de acces la rețeaua 5G, în timp ce clienții cu abonamente de 50 și 100 GB se vor bucura în continuare de performanțele și acoperirea rețelei 4G/4G+. Pentru a profita de performanțele rețelei 5G, clienții au nevoie și de un dispozitiv compatibil 5G.

Abonamentul YOXO 150GB cu viteza 5G funcționează în rețeaua Orange 5G, ce este disponibilă astăzi în 20 de orașe precum Sibiu, Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit în proporție de 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Etichete: , , , , , ,