F1 2022 aduce în premieră un nou mod imersiv de cursă, exclusiv pentru varianta de PC

Scris de | 21 iunie, 2022
F1 2022 aduce în premieră un nou mod imersiv de cursă, exclusiv pentru varianta de PC

Codemasters și Electronic Arts au dezvăluit prima apariție a gameplay-ului din cadrul EA SPORTS F1 22, format VR, înainte de weekend-ul de cursă de pe circuitul din Montreal – FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA 2022. Dezvoltat exclusiv pentru PC, modul VR se numără printre multiplele noutăți care îi așteaptă pe jucători odată cu lansarea jocului, pe 1 iulie.

Cu Lance Stroll și monopostul Aston Martin AMR22 în prim plan, gameplay-ul ilustrează sentimentul claustrofobic pe care piloții îl au la volanul monopostului. Jucătorii vor simți astfel emoțiile unei curse de Formula 1 pe Circuitul Gilles-Villeneuve, de 4,361km, din Montreal. F1 22 va fi disponibil și pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, și Xbox One.

”Modul VR schimbă experiența F1 22 pe PC și aduce weekend-ul de cursă la un cu totul alt nivel. De la sentimentul de claustrofobie din cockpit la intensitatea din momentul startului, când 20 de monoposturi accelerează spre primul viraj. Este cea mai realistă incursiune în Formula 1 de care fanii se pot bucura, fără a se afla însă la grila reală de start.”, a declarat Lee Mather, F1 Senior Creative Director în cadrul Codemasters

Fiind disponibil atât pentru F1, F2 și supercars, ca parte a F1 Life, jucătorii vor putea experimenta weekend-ul de cursă dintr-o perspectivă cu totul nouă. Începând din garaj, jucătorii pot urmări echipa lucrând înainte de alinierea pe grilă. Aceștia pot analiza detaliile complexe din joc și simți intensitatea și viteza în timp ce luptă să ajungă la linia de start, în noile monoposturi revoluționare din acest sezon.

Etichete: , , , ,