Hisense prezintă primul proiector laser 8K full color

Scris de | 28 aprilie, 2023
Hisense prezintă primul proiector laser 8K full color

Dacă de proiectoare 4K am tot auzit, tocmai am păşit în epoca 8K, odată cu lansarea celor de la Hisense. Hisense se laudă că tocmai a dezvăluit primul proiector 8K din lume, unu laser şi color.

Noul model face din Hisense un pionier şi lider, mai ales că ne apropiem de epoca 8K în mainstream. Deja Coreea de Sud şi Japonia au zeci de programe 8K şi competiţii sportive în 8K. Noul proiector Hisense 8K full color laser vine în variantele 100LX şi 120LX. Aşa cum indică şi numele oferă imagini cu diagonale de 100 inch şi 120 inch.

Vorbim aici despre proiectoare ultra short throw şi cu surse de lumină puernice. Ele au decodare video ultra high resolution, dar şi tehnolgie DMD drive. Modelul mai mare oferă culori mai vii decât 100LX. Poate atinge până la 33 de milioane de detalii fine pe un panou de proiecţie de 4 metri pătraţi.

Hisense afirmă că proiectoarele au cea mai largă gamă de culori de pe piaţă. Ca sunet, Hisense 100LX şi 120LX oferă o calitate excelentă sunetlui, cu un sistem 4.1.2 multi channel, cu suport pentru Dolby Atmos, DTS Virtual şi panoramic sound field. Sunt 4 difuzoare independente la bord. Încă nu avem preţuri, dar vorbim cu siguranţă de câteva mii de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina