6 produse la ofertă pe care să le prinzi la Xiaomi Fan Festival înainte să dispară (P)

Xiaomi Fan Festival apr

Promoția de reduceri sezoniere Xiaomi Fan Festival de pe site-ul Mi-Home.ro este pe cale să se termine, însă dacă te grăbești mai poți pune mâna pe câteva produse care sunt în continuare disponibile la prețuri foarte bune. Vorbim nu doar despre modele de produse din generațiile mai vechi, dar și despre cele mai noi dispozitive de la Xiaomi, precum Redmi Note 13 Pro+, sau chiar tableta Xiaomi Pad 6S Pro, care încă nu s-a lansat. Iată care sunt câteva dintre recomandările noastre din oferta Xiaomi Fan Festival.

Redmi Note 13 Pro+ 5G – 2.199 lei (-19%)

Unul dintre cele mai recent lansate smartphone-uri de la Xiaomi și, totodată, modelul de top din gama Redmi, Note 13 Pro+ 5G, este disponibil la o reducere de 19% din prețul de bază la care s-a lansat în urmă cu doar câteva luni. La un preț de 2.199 lei (față de 2.699 lei), primești un smartphone cu „de toate”, la un preț corect. Colegul nostru Andrei l-a testat la momentul lansării și a rămas plăcut impresionat de camera foto a acestui telefon, cu senzor de 200 megapixeli, dar și de încărcarea extrem de rapidă, datorită încărcătorului de 120W inclus în pachet. Aceasta este probabil una dintre cele mai bune oferte de care poți beneficia în acest moment, dacă ești în căutarea unui mid-range performant.

Xiaomi 13T Pro – 3.499 lei

O reducere și mai mare de preț, de 800 lei din prețul standard, o primește Xiaomi 13T Pro, un smartphone cu performanță de flagship. Acesta este unul dintre modelele cu cameră foto realizată în parteneriat cu Leica, deci vine cu stiluri de fotografiere exclusive, dar și cu alte avantaje la pachet. La 3.499 lei primești un chipset de top (MediaTek 9200+), rezistență la apă și praf, un ecran AMOLED la 144 Hz, înregistrare video LOG, Wi-Fi 7 și multe alte funcții pe care unele flagship-uri de peste 1.000 de euro nu le au. La acest preț, Xiaomi 13T ocupă mai degrabă un loc de „flagship killer” în oferta companiei.

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite – 1.399 lei (-39%)

Xiaomi este unul dintre cei mai cunoscuți producători de trotinete electrice, iar modelul Electric Scooter 4 Lite poate fi cumpărat la promoția Xiaomi Fan Festival la un preț impresionant. Compania scade prețul cu 39% față de cel de listă, de la 2.299 lei la 1.399 lei. Trotineta este echipată cu un acumulator care promite 20 km de autonomie, folosește un sistem eABS cu frână pe disc pe partea din spate și susține o greutate de 100kg a utilizatorului. Față de generația anterioară, avem pate de o punte mai lată, pentru călătorii mai confortabile, și un design îmbunătățit, cu un ecran de bord simplu și ușor de folosit. Această trotinetă ar putea fi soluția perfectă pentru cei care au o navetă scurtă de acasă la birou și doresc să evite traficul.

Xiaomi Pad 6S Pro 12,4” – 3.499 lei (pachet promo)

Chiar dacă nu este încă pe piață, tableta Xiaomi Pad S6 Pro, echipată cu chipset Snapdragon 8 Gen 2 și ecran mare, de peste 12”, este disponibilă la precomandă într-un pachet special în cadrul Xiaomi Fan Festival. Tableta rămâne la prețul standard, de 3.499 lei, dar vine la pachet cu o tastatură cu trackpad cadou, în valoare de 899 lei. Ecranul are rezoluție 3K și refresh rate la 144 Hz, printre cele mai mari de pe tablete din piață, bateria se încarcă la 120W, și beneficiază de 6 difuzoare puternice pentru redarea de conținut multimedia.

 

 

Mi 4K Laser Projector 150” – 9.969 lei (-16%)

Cea mai mare reducere pe care am putut să o găsim în cadrul ofertelor Xiaomi Fan Festival a fost pentru Mi 4K Laser Projector, un proiector short throw care poate realiza o imagine cu diagonală de 150” de la o distanță de doar 30 cm de perete. Acesta este în mod obișnuit disponibil la un preț de 11.999 lei, dar scade sub 10.000 lei la 9.969 lei cu reducerea de 16% aplicată (2.030 lei).

 

 

 

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station – 299 lei (-72%)

O altă super ofertă, de care ar trebui să beneficieze oricine are deja un Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra este la stația de golire automată a recipientului, care este redusă de la 1.099 lei la doar 299 lei (-72%). Practic, elimini încă un pas din procesul de curățenie, aspiratorul putând să se întoarcă singur la bază și să lase praful și gunoaiele adunate.

Acestea sunt doar câteva dintre ofertele pe care le-am găsit pe site-ul Mi-Home în cadrul Xiaomi Fan Festival. Puteți verifica întreaga ofertă vizitând pagina campaniei de reduceri. De asemenea, nu uitați că perioada ofertelor se încheie mâine, 30 aprilie, la ora 23:59. Mai aveți doar puțin peste 24 de ore pentru a beneficia de aceste reduceri. Ofertele de reduceri sunt disponibile în limita stocurilor.