Finlanda îşi promovează melodia de la Eurovision în Fortnite

Scris de | 4 mai, 2023
Finlanda îşi promovează melodia de la Eurovision în Fortnite

Dacă de concerte în Fortnite am mai auzit, ce spuneţi de promovarea unui artist înscris într-o competiţie internaţională de muzică prin acest joc? O hartă din Fortnite e folosită pentru a promova artistul care reprezintă Finlanda la Eurovision 2023.

Harta respectivă include o reprezentaţie a lui Kaarija, artistul ales de public să reprezinte Finlanda la concursul din Liverpool săptămâna viitoare. Echipa Finlandei a colaborat cu dezvoltatorul Metaverse Zoan pentru a crea o copie fotorealistă a oraşului Helsinki în Fortnite. Harta îi va duce pe jucători într-o versiune virtuală a pieţei senatului din Helsinki, unde este o zonă de dans specială.

Gamerii pot dansa acolo pe o versiune specială de „Cha Cha Cha”, melodia înscrisă de Finlanda la Eurovision. Fanii pot ajunge pe insulă pornind jocul, intrând în zona Discovery şi introducând codul insulei 1530-0619-6061. Insula a fost creată de Zoan folosind Fortnite Unreal Editor, care s-a lansat în martie.

Fortnite nu e străin de evenimente muzicale, incluzând o mega reprezentaţie a lui DJ Marshmello cu milioane de participanţi, dar şi un mega concert Travis Scott. Lucruri de gen se întâmplau şi în lumea rock-ului, Korn apărând în MMORPG-ul AdventureQuest 3D pentru un concert.

Etichete: , , ,

Sursa: NME