Garmin anunţă ceasuri noi din seria Epix Pro, dar şi seria Fenix 7 Pro

Scris de | 1 iunie, 2023
Garmin anunţă ceasuri noi din seria Epix Pro, dar şi seria Fenix 7 Pro

Garmin întâmpină vara cu două serii de ceasuri noi, Epix Pro, dar şi Fenix 7 Pro, gândite pentru cei care adoră să petreacă timp la exterior şi să exploreze mediul din jur. Garmin Fenix 7 Pro costă 800 de dolari, iar Garmin Epix Pro este 900 de dolari.

Aceste modele au şi câteva elemente în comun: lanterne LED puternice, cu intensităţi variabile, plus o lumină roşie de siguranţă şi mod Strobe. Sunt utile pentru a fi depistat mai uşor pe stradă, în timpul jogging-ului şi în timpul altor activităţi.

Au şi senzor de puls, bazat pe senzori optici îmbunătăţiţi, care lucrează în tandem cu algoritmi specific pentru sport şi oferă tracking de performanţă îmbunătăţit pentru o serie de activităţi, făcând mai uşoară înţelegerea modului în care corpul răspunde la sport.

Au şi Endurance Score, care măsoară cât de uşor este să susţii efort prelungit, luând în calcul date ca VO2 Max şi solicitarea antrenamentelor pe termen lung sau scurt.

Avem şi Hill Score, care măsoară cât de uşor putem alerga la deal, analizând cum abordezi pantele. Seria Epix Pro vine cu ecrane luminoase şi clare AMOLED, cu o imagine viu colorat, dar fără a consuma energie în exces. Sunt incluse zeci de acitvităţi preinstalate pe device, de la fotbal la baschet, călărie, sporturi cu rachetă şi multe altele.

Seria Epix Pro vine în 3 dimensiuni: 42 mm, 47 mm şi 51 mm.

Fenix 7 Pro e pentru exploratorii ceva mai serioşi: include încărcare solară, lanternă LED puternică, upgrade-uri la nivel de cartografiere şi o lumină roşie de siguranţă. Senzorul de puls e acum mai precis, iar autonomia ajunge la 14 zile în versiunea S şi 37 de zile în versiunea X. Cu GPS activat durata scade la 122 ore pentru versiunea X. Există şi mod power saving Expedition, care duce durata la 139 de zile.

Etichete: , , , , ,