iPhone 15 Pro va avea o nuanţă „Roşu Crimson” şi iPhone 15 un verde special

Scris de | 5 iulie, 2023
iPhone 15 Pro va avea o nuanţă „Roşu Crimson” şi iPhone 15 un verde special

O nouă scăpare despre iPhone 15 Pro ne-a sosit astăzi, când aflăm că telefonul va sosi la toamnă în nuanţa Crimson Red. iPhone 15 va sosi pe o nuanţă specială de verde. Avem detalii mai jos.

Conform sursei, iPhone 15 Pro, iPhone 15 şi iPhone 15 Plus ar urma să fie disponibile în noi nuanţe de culoare. iPhone 15 Pro va sosi pe o nuant de roşiatic adânc, adică Deep Crimson Red. iPhone 15 şi 15 Plus vor primi o nuanţă nouă verde se pare. Scăparea a fost coroborată de 9to5Mac şi de o sursă de pe Weibo.

Acelaşi utilizator Weibo a confirmat că iPhone 15 şi 15 Plus vor primi o nuanţă verde similară cu cea de la iPhone 12 şi iPhone 11 (verde mentă). iPhone 15 Pro ar urma să vină cu un şasiu parţial fabricat din titaniu şi va mai fi disponibil pe alb, negru şi auriu. Precedentele scăpări afirmă că variantele de iPhone 15 Pro vor veni cu butoane solid state cu feedback haptic şi buton mute.

iPhone 15 va aduce şi port USB-C, pentru a respecta legislaţia UE. Aflăm şi că iPhone 15 Pro va avea o muchie mai îngustă decât orice alt iPhone, cu o grosime de 1.5 mm şi o uşoară curbura în faţă şi spate. Modulul foto va fi şi mai protuberant şi mai lat decât la iPhone 14 Pro.

Sursa foto

Etichete: , , , ,