Harley-Davidson oferă detalii despre motocicleta electrică LiveWire S2 Del Mar

Scris de | 15 iulie, 2023
Harley-Davidson oferă detalii despre motocicleta electrică LiveWire S2 Del Mar

Dacă numele Live Wire nu va spune mare lucru, aflaţi că ar trebui să o facă, deoarece este divizia de motociclete electrice de la Harley-Davidson. Ei bine această ramură tocmai a anunţat specificaţiile motocicletei electrice S2 Del Mar.

Această nouă motocicletă va costa 15.499 dolari şi va ajunge de la zero la 100 km/h în doar 3 secunde. Are o viteză maximă de 165 km/h şi oferă acces la 84 de cai putere. LiveWire mai anunţase din specificaţiile lui S2 Del Mar la început de an, dar acum a revenit cu upgrade-uri. Ajungem la o autonomie de 181 de kilometri în mediu urban cu o singură încărcare.

Atingerea sutei e mai rapidă, de la 3.1 secunde la 3 secunde. În plus, cuplul ajunge la 263 Nm. S2 Del Mar a devenit şi puţin mai grea între timp, fiind listată la 197 de kilograme. Oferă şi încărcare Level 2, de la 20% la 80% în 78 de minute. Nu suportă fast charge totuşi. E mai degrabă o motociclet de navetist, decât de globetrotter totuşi.

Face doar 70 de kilometri pe şosea, la o viteză constantă de 112 km/h. Suportă actualizări OTA, ca şi maşinile Tesla, pentru a primi noi funcţii şi îmbunătăţiri. În plus, vine cu un ecran rotund de 4 inch, se conectează la telefoane via USB-C şi suportă navigare app-based. Preţul este de 15.499 dolari.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget