O pereche de adidaşi Apple s-a vândut la licitaţie cu un preţ impresionant

Scris de | 22 iulie, 2023
O pereche de adidaşi Apple s-a vândut la licitaţie cu un preţ impresionant

Dacă v-au impresionat sandalele lui Steve Jobs vândute la licitaţie pentru 218.000 de dolari, ei bine aflaţi că există şi adidaşi Apple vânduţi tot pentru o sumă mare. E vorba despre nişte sneakers Apple care costă 50.000 de dolari.

Îi găsiţi pe site-ul specializat pe licitaţii Sotheby’s şi e vorba despre o pereche Omega Sports Apple Computer, pentru bărbaţi, mărimea 10.5, adică 44 în Europa. Ce 50.000 de dolari sunt preţul minim cerut pentru această pereche de încălţăminte. Care e povestea acestui produs? A fost subiectul unui giveaway la National Sales Conference la mijlocul anilor 1990, deci nu au fost vânduţi spre publicul general.

Perechea e nouă şi nepurtată, include logo-ul old school Apple, cu nuanţe curcubeu şi are o talpă cu spumă. Are tălpile uşor ridicate şi şireturi elegante. Include în cutie şi o pereche de şireturi roşii de rezervă. Adidaşii sunt fabricaţi din piele, bumbac care respiră şi cauciuc.

În 1986 Apple a lansat o linie de haine, aşa numita „The Apple Collection”, deci produsul nu e singular. Includea tricouri, cămăşi, bluze, treninguri, şepci şi accesorii, de la curele pentru bărbaţi, femei, copii. Peste 22.000 de clienţi Apple au cumpărat aşa ceva, dar firma a decis să renunţe la linia de haine.

Etichete: , , ,

Sursa: footwearnews