Spotify Premium în România își modifică prețul: Cât costă acum abonamentul de streaming de muzică

Scris de | 3 august, 2023
Spotify Premium în România își modifică prețul: Cât costă acum abonamentul de streaming de muzică

O veste care i-a dezamăgit, poate, pe utilizatorii Spotify din Europa de Vest sau SUA, ar trebui să ne bucure pe noi, aici, în România. Scumpirea Spotify din afară nu ne afectează în mod direct, iar compania a decis „să umble” și la prețurile abonamentelor pentru țara noastră. Hai să vedem și cât trebuie să plătim acum pentru Spotify Premium în România.

Fiind, personal, un utilizator avid de Spotify, încă de pe vremea în care serviciul de streaming de muzică nu era disponibil în țara noastră și trebuia să mă folosesc de un VPN pentru a mă loga dintr-o țară eligibilă o dată la trei săptămâni, am fost destul de fericit când am aflat despre localizarea prețurilor în moneda locală, în speță lei.

Astfel că, fiind abonat la Spotify Duo, planul tarifar care îți permite să împarți contul Spotify cu partenera sau partenerul, prețul s-a modificat din 7 euro pe lună (aproximativ 35 de lei) la 31 de lei. Ceea ce înseamnă că voi plăti cu patru lei mai puțin. În plus, și prețul pentru abonamentul premium single s-a modificat, astfel că de la 5 euro (aproximativ 25 de lei) acesta a ajuns la 24 de lei, deci și aici avem parte de o scădere, chiar dacă mai puțin semnificativă.

Preț Spotify Premium în România

Noile planuri tarifare Spotify Premium pentru România sunt disponibile mai jos, iar utilizatorii au parte de o ofertă ceva mai avatajoasă decât pănă acum. De asemenea, prima lună este gratuită, dacă nu ai mai avut cont Spotify până acum, iar pentru utilizatorii existenți, dar care achitau până acum în euro, modificarea va surveni în mod automat odată cu următoarea lună tarifată.

Etichete: , , , , , ,