Untold 2023: TikTok aduce festivalul mai aproape de oameni

Scris de | 3 august, 2023
Untold 2023: TikTok aduce festivalul mai aproape de oameni

TikTok și UNTOLD își unesc forțele și anul acesta pentru a aduce unul dintre cele mai mari festivaluri din lume mai aproape de fanii muzicii de pe platformă. TikTok și UNTOLD vor oferi comunității ocazia să intre în universul UNTOLD prin conținutul dedicat creat de artiști și creatori în cele 4 zile de festival, dar și prin show-urile artiștilor care vor urca pe scena de la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august, care se vor vedea LIVE pe TikTok.

TikTok și UNTOLD vor aduce comunitatea mai aproape atât prin momentele artiștilor și DJ-ilor de top care vor fi transmise LIVE pe platformă, cât și momentele din spatele scenei și conținutul exclusiv creat de artiști și creatori pentru a prezenta comunității globale momentele unice din cadrul festivalului pe contul oficial @untold.festival.

În plus, fanii UNTOLD se pot bucura de muzica artiștilor care vor concerta la Cluj-Napoca direct în aplicație, accesând playlist-ul exclusiv dedicat din pagina TikTok Sound și pot rămâne conectați la festival prin intermediul notificărilor in-app care vor anunța cele mai importante momente transmise LIVE pe TikTok.

De asemenea, creatori îndrăgiți precum Lorena Vișan @lorevsn, Louis Florea @louismflr și Anca Broască @itsanca și creatori cunoscuți la nivel internațional precum Ewa Zawada @dobrafaza, Cedrik Lorenzen @cedriklorenzen și Denise Langemak @deniselangemak vor crea conținut exclusiv pentru a le oferi fanilor de pe platformă ocazia să se bucure în totalitate de magia UNTOLD.

Fanii TikTok pot face parte din experiența UNTOLD, urmărind contul oficial @untold.festival și hashtag-urile #UntoldFestival, #RoadtoFestivals and #Festival.

Etichete: , , ,