Abonamentul Disney+ se scumpeşte în România

Scris de | 1 septembrie, 2023
Abonamentul Disney+ se scumpeşte în România

Disney începe toamna cu o veste proastă pentru abonaţii Disney+ din România. Se pare că gigantul american de streaming va creşte preţul abonamentului pentru serviciul său de streaming din ţara noastră, măsură aplicându-se pentru toată Europa. Cu cât se scumpeşte abonamentul aflaţi mai jos.

Pentru România preţul abonamentului lunar Disney+ urcă la 36.99 lei, faţă de 29.99 lei cât era până acum. Modificarea se aplică clienţilor noi din România începând cu data de 1 noiembrie, în vreme ce clienţii existenţi primesc majorarea de pe 6 decembrie.

Aflăm şi că abonamentul Standard actual primeşte beneficiile celui Premium în Europa. Dispar deci reclamele, puteţi folosi Disney+ pe 4 dispozitive, faţă de două, cât oferă abonamentul Standard actual. Calitatea imaginii va creşte la 4K şi vom avea parte şi de suport HDR, faţă de Full HD, cât primim acum la Standard.

Clienţii care optează pentru un abonament pe un an vor avea parte de 2 luni de streaming gratuit, plătind doar 369.9 lei, în loc de 443 de lei, cât e preţul întreg. Între timp în Franţa, Germania, Italia, Elveţia, Spania şi alte ţări europene Disney+ cu reclame va costa 5.99 euro.

Cine optează pentru abonament fără reclame plăteşte 8.99 euro. Între timp Netflix oferă abonamentul Minim clienţilor din România pentru 4.99 euro, după ieftinirea din februarie. Avem parte doar de calitate video HD şi streaming pe un singur dispozitiv.

Etichete: , , , ,