Poly introduce noi soluții pentru colaborare prin Google Cloud și ChromeOS

Scris de | 5 septembrie, 2023
Poly introduce noi soluții pentru colaborare prin Google Cloud și ChromeOS

Poly prezintă cele mai recente soluții concepute pentru a funcționa cu Google Cloud și Google ChromeOS, permițând utilizatorilor să colaboreze fără efort. La începutul acestui an, Poly a anunțat aplicația Poly Lens Web pentru Chrome OS. Acum, aplicația este disponibilă pentru utilizatorii și clienții ChromeOS din întreaga lume, permițându-le să își gestioneze dispozitivele direct de pe web.

Aplicația Poly Lens Web funcționează cu instrumentele de colaborare, cum ar fi căștile, difuzoarele și dispozitivele de videoconferință. De exemplu, poți ajusta luminozitatea, nivelul difuzorului sau setările acustice din bara video Poly Studio P15. Poly oferă echipamente de calitate profesională cu gestionare încorporată a dispozitivelor, concepute pentru a oferi o experiență integrată pe Google ChromeOS. Aplicația Poly Lens Web poate fi utilizată acum cu Google Chrome pe dispozitivele ChromeOS.

Seria Studio X pentru Google Meet

Poly Studio X este prima familie de dispozitive video bazate pe Android și include noua bară video Poly Studio X52 și software-ul Poly Video OS 4.1, care oferă un unghi mai bun de încadrare al camerei prin Poly DirectorAI Perimeter și o mai bună claritate în încăperi cu probleme de acustică prin Sound Reflection Reduction. Studio X52 și software-ul Poly Video OS 4.1 sunt acum disponibile la nivel global.

Suportul pentru două ecrane, pentru Google Meet, e acum disponibil pe seria Studio X, ceea ce permite participanților să urmărească prezentări sau documente pe un ecran și să-i vadă pe participanți pe celălalt. În combinație cu funcțiile Poly bazate pe inteligență artificială, cum ar fi tehnologia NoiseBlockAI, seria Studio X oferă o experiență de colaborare superioară pentru echipele Google Workspace.

Poly oferă un portofoliu cuprinzător de soluții de lucru hibride în cadrul ecosistemului de colaborare Google, inclusiv Google Meet, Google Voice și ChromeOS. Gama de soluții continuă să se extindă, cum ar fi căștile Voyager Surround 80 UC, concepute pentru a răspunde nevoilor oricărui stil de lucru: la birou, hibrid sau doar de la distanță.

Etichete: , , , , , ,