Tranzacție de 4 miliarde de dolari în sectorul de customer experience: Concentrix și Webhelp vor lucra împreună

Scris de | 26 septembrie, 2023
Tranzacție de 4 miliarde de dolari în sectorul de customer experience: Concentrix și Webhelp vor lucra împreună
Foto: Pixabay

Concentrix a anunțat că a încheiat tranzacția cu Webhelp și că integrarea celor două companii este în curs de desfășurare. Până ce noua entitate combinată își va definitiva denumirea, aceasta va opera sub numele comercial Concentrix + Webhelp.

Noua entitate combinată poziționează și mai puternic Concentrix + Webhelp ca lider global în customer experience, cu o gamă extinsă de soluții de Inteligență Artificială (AI) generative, capacități digitale și servicii de înaltă valoare. De asemenea, își consolidează întreg parcursul în CX (customer experience), având una dintre cele mai robuste și echilibrate prezențe globale din industrie, pentru a ajuta branduri de top din întreaga lume să transforme experiențele clienților și să își atingă obiectivele de afaceri.

Sunt bucuros să pornim împreună în această nouă călătorie și cred că, unindu-ne forțele, suntem într-o poziție unică pentru a redefini industria și a proiecta, construi și gestiona viitorul customer experience (CX) pentru clienții noștri. Doresc să le mulțumesc experților noștri din întreaga lume care au făcut acest lucru posibil. Este cu adevărat o onoare să lucrez cu o echipă atât de diversă și talentată„, a declarat Chris Caldwell, CEO al Concentrix + Webhelp.

Totodată, compania le urează bun venit celor doi noi membri ai Consiliului de Administrație, Olivier Duha și Nicolas Gheysens. Olivier Duha este antreprenor, filantrop, co-fondator și fost CEO al Webhelp și va ocupa funcția de Vicepreședinte al Consiliului de Administrație. Nicolas Gheysens este Partener la Groupe Bruxelles Lambert (“GBL”), cel mai mare acționar al companiei în urma tranzacției Concentrix + Webhelp, și aduce cu el o vastă experiență în investiții și la nivel de administrare, susținând de-a lungul anilor creșterea unor afaceri mari și de succes în toată Europa.

Această tranzacție aduce împreună doi lideri de piață, prezenți în peste 70 de țări. La încheiere, tranzacția a fost evaluată la aproximativ 4 miliarde de dolari, incluzând datoria netă.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , ,