Huawei prezintă automobilul Chery Luxeed S7, primul sedan electric al companiei

Scris de | 27 septembrie, 2023
Huawei prezintă automobilul Chery Luxeed S7, primul sedan electric al companiei

Huawei şi-a unit forţele cu Chery, un brand nou în industria auto pentru a lansa un nou vehicul electric, Luxeed. Numele său complet este Luxeed S7, un sedan care se va lansa în noiembrie şi care promite să bată Tesla Model S la fiecare specificaţie, conform directorului Huawei Richard Yu.

Este primul sedan electric Huawei, care până acum s-a axat pe SUV-uri precum modelele Aito Seria M. Luxeed S7 nu e doar un sedan electric oarecare, ci unul smart, care are totuşi specificaţii misterioase. Măsoară 4971 mm în lungime , 1963 mm în lăţime şi 1474 mm în înălţime. Are ampatamentul de 2950 mm.

Luxeed S7 va fi disponibil în variante cu motor singular sau dual, Huawei furnizând motoarele. Varianta cu motor singular va avea o putere maximă de 215 kW, în vreme ce versiunea dual motor va avea un extra motor de 150 kW. Ambele versiuni au o viteză maximă de 210 km/h. Rulează HarmonyOS 4.0, disponibil printr-o tabletă amplasată în faţa şoferului. Bateria acestui model e produsă de către CATL.

Preţul lui Luxeed S7 rămâne un mister, dar ştim că Tesla Model S are preţ de pornire de 89.100 de euro după câteva ajustări de preţ.

Etichete: , , , ,

Sursa: arenaev