De acum poți cumpăra și bilete de avion cu aplicația 24pay

Scris de | 17 octombrie, 2023
De acum poți cumpăra și bilete de avion cu aplicația 24pay

24pay extinde gama de servicii disponibile în aplicație și oferă de acum utilizatorilor şi posibilitatea de a achiziționa bilete de avion către cele mai populare destinații. Noul serviciu este lansat în parteneriat cu agenția de turism Accent Travel & Events și se adresează tuturor utilizatorilor aplicaţiei ce sunt în căutare de oferte pentru călătorii cu avionul către destinații din toată lumea.

Pentru a identifica oferta care răspunde cel mai bine nevoilor lor, utilizatorii pot accesa sub-meniul „Bilete de avion” din meniul principal al aplicației, urmând apoi să completeze datele necesare zborului – orașul de plecare, destinația, zilele de plecare și de retur, numărul pasagerilor şi informaţii legate de aceştia. De asemenea, aplicația pune la dispoziţie opțiunea de date flexibile pentru a vizualiza cele mai bune oferte dintr-un anumit interval de timp.

Achiziția se face după completarea datelor de facturare și achitarea prețului afișat, biletele de avion şi factura fiind trimise automat dupa finalizarea plăţii, atât pe e-mail cât şi în secţiunea „Portofel” din aplicaţie. În plus, pentru achizițiile de bilete de avion prin aplicația 24pay nu există comisioane de tranzacționare.

„Ne-am dorit mult lansarea acestei funcționalități, de aceea ne bucurăm să o şi putem anunţa acum oficial. 24pay este o aplicaţie care deja se bucură de foarte multă popularitate pe zona „Transport”: încă de la data lansării, ea a fost rapid adoptată pentru achiziţia biletelor şi abonamentelor de transport public; recent am anunţat şi disponibilitatea plăţilor pentru călătorii cu trenul; iar acum, transportul aerian este segmentul ce urmează în mod natural şi completează opţiunile disponibile.” – Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay.

24pay permite efectuarea de plăţi pentru o gamă variată de servicii: achitarea facturilor lunare, reîncărcare electronică, plata parcării, şedinţe de fitness. De asemenea este aplicația pentru transport în comun cu cea mai mare extindere la nivel național, disponibilă în prezent în 18 orașe din întreaga țară, compania anunțând recent şi parteneriatul cu CFR Călători pentru cumpărarea biletelor de tren.

Etichete: , , , ,