Filelist nu se mai închide! Anunțul a fost făcut de fondatorul site-ului

Se pare că Filelist trăiește, de fapt

Scris de | 17 octombrie, 2023
Filelist nu se mai închide! Anunțul a fost făcut de fondatorul site-ului

Un nou anunț publicat pe pagina principală a tracker-ului de torrente Filelist, „raiul” pirateriei digitale din România, anunță că, de fapt, site-ul nu se va mai închide, așa cum a fost anunțat inițial în urmă cu doar câteva zile. EboLLa, fondatorul site-ului și cel care se ocupa de partea administrativă anunță că planurile de a opri activitatea nu mai sunt de actualitate, fiind în derulare un nou plan prin care responsabilitatea conducerii site-ului va fi transferată către alte persoane din comunitate.

Responsabilitățile vor fi transferate către alte persoane din comunitate

Anunțul dezvăluie și faptul că donațiile pentru a putea finanța activitatea Filelist sunt acum din nou pornite, deci utilizatorii care vor să susțină Filelist vor putea să contribuie în continuare în schimbul unor bonusuri pe site.

Se pare că unul dintre fondatorii care s-au retras pe parcursul activității de peste 16 ani a site-ului, „God”, se întoarce pentru a prelua o parte dintre responsabilități, în special pe partea tehnică. Responsabilitățile de SysOp, adică cele pe care „EboLLa” le avea anterior, vor fi transferate către utilizatorul „Oana”. Acestea constau în plata serverelor și restul de activități din spate, care asigură buna desfășurare a activității.

Desigur, nu este tocmai clar cât va putea funcționa Filelist în continuare, având în vedere că și în 2020 au avut probleme cu Poliția Română, care a confiscat domeniul original Filelist.ro. De atunci, site-ul de torrente a fost mutat pe actualul domeniu, filelist.io.

Fondatorul „EboLLa” se retrage definitiv din comunitatea Filelist

Cu ocazia acestui anunț, EboLLa spune că se retrage definitiv din comunitatea site-ului și că nu va mai publica noi anunțuri legate de această situație.

Iată mesajul integral publicat astăzi, 17 octombrie, pe site-ul de torrente:

Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre!

Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum.

Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide!

Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal.

Unul din fondatorii site-ului, God, a revenit si va prelua partea tehnică din nou ca site-ul să fie în continuare în viață. Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere.

Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Deci va primi promote la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!

Împreună vor continua munca necesară menținerii în viață a acestui site.

Acestea fiind spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa, mă retrag definitiv din comunitate.

Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Au fost enorm de multe și vă mulțumesc din inimă pentru ele! Sunteți minunați și vă apreciez pe toți!

Sunt și am fost onorat că am putut ajuta la buna dispoziție a dvs.! A tuturor. Rămâneți cu bine! :love:

Așadar haideți să le urăm Oanei și lui God mult succes!

Cu dragoste și prețuire,

EboLLa

Etichete: , ,