Konica Minolta a organizat evenimentul Creative Print&Pack, pentru industria de print

Scris de | 17 octombrie, 2023
Konica Minolta a organizat evenimentul Creative Print&Pack, pentru industria de print

Konica Minolta a organizat evenimentul Creative PRINT&PACK, în cadrul propriului showroom – Digital Imaging Square, din București. Organizat în perioada 4-6 octombrie 2023, Creative PRINT&PACK a fost dedicat antreprenorilor din zona de print și a avut ca scop prezentarea unor noi aplicații menite să susțină afacerile din industria de tipar. În cadrul acestui eveniment, Konica Minolta România i-a avut ca parteneri pe Antalis România și Avery Dennison, două nume cunoscute în piața de tipar, care au pus la dispoziție suport special de printare, în coală și în rolă, pentru realizarea mostrelor.

SEE THE POTENTIAL este sloganul campaniei lansate de Konica Minolta cu scopul de a aduce plus valoare afacerilor de tipar profesional și industrial. Mai mult decât atât, aceasta a fost creată pentru a susține companiile din domeniu să înțeleagă nevoile în continuă schimbare ale propriilor clienți și de a regândi, împreună cu acestea, oportunitățile din piață.Aceasta a fost umbrela sub care s-a desfășurat și evenimentul Konica Minolta România, Creative PRINT&PACK.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

În cadrul acestui eveniment, invitații au avut ocazia să afle mai multe detalii despre aplicațiile ce pot fi realizate cu ajutorul echipamentelor și sistemelor de producție digitală de la Konica Minolta, pe diferitele suporturi speciale de printare, în coală și în rolă, oferite de Antalis România și Avery Dennison.

Concentrându-se pe fluxurile de producție digitală profesională și industrială, în special pe sectoarele de ambalaje, etichete și print digital pe suport special, specialiștii Konica Minolta România au efectuat demonstrații live pe echipamentele de tipar digital profesional color în showroomul Digital Imaging Square: AccurioPress C14000 și AccurioPrint C4065. Alături de acestea au fost prezentate și testate inclusiv sistemul de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 230 , precum și un model MGI pentru înnobilarea printurilor realizate. Pe lângă echipamentele pe care au fost efectuate demonstrațiile din cadrul showroomului Konica Minolta România, au mai fost prezentate: sistemul de tipar digital industrial de mare precizie cu jet de cerneală – AccurioJet KM-1e HD, unitatea de printare digitală pentru etichete, cu toner alb – AccurioLabel 400, precum și alte sisteme de înnobilare digitală în coală și în rolă.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , ,