Platforma de modă GLAMI se extinde și în Polonia

Scris de | 19 octombrie, 2023
Platforma de modă GLAMI se extinde și în Polonia

Începând din octombrie 2023, platforma GLAMI.pl se alătură celorlalte 12 țări din GLAMI.group, companie care și-a propus să simplifice procesul de descoperire a modei prin intermediul tehnologiei încă din anul 2013, de la fondarea sa în Cehia. Platformele GLAMI atrag lunar peste 47 de milioane de vizitatori din 13 țări, punând la dispoziția acestora o selecție de peste 15 milioane de produse din 4.600 de e-shop-uri, dar și o varietate de peste 38.000 de branduri pe toate piețele, mai ușor de descoperit grație inteligenței artificiale, ce alimentează diverse tool-uri disponibile pe interfețele GLAMI.

Echipa GLAMI.pl este formată din 20 de profesioniști cu sediul în Wroclaw, iar partenerii-cheie pe plan local și internațional în e-commerce, precum e-obuwie, Modivo, Answear, Sportano, Spartoo și Remix, au început colaborarea cu GLAMI, oferind utilizatorilor aproape 1 milion de produse de la peste 500 de branduri și 15 magazine electronice.

GLAMI utilizează tehnologie AI, facilitând o clasificare inteligentă și o selecție de modă adaptată fiecărui individ. În același timp, e-shop-urile partenere GLAMI beneficiază de un flux consistent de trafic calitativ și de clienți noi. Odată cu intrarea sa pe piața din Polonia, GLAMI începe un nou capitol, consolidându-și poziția în Europa Centrală. Igor Smolny, coordonatorul departamentului de Market Development GLAMI Group, afirmă: „În ultimii ani, GLAMI a făcut investiții substanțiale în implementarea tehnologiilor de învățare automată și a obținut rezultate excelente la capitolele recomandări personalizate de produse, sugestii similare și modele scalabile de gestionare a conținutului”.

Prin soluții bazate pe inteligență artificială, GLAMI oferă o tehnologie care, în alte circumstanțe, ar putea fi inaccesibilă pentru multe magazine electronice mici din pricina costurilor.

Etichete: , , , , , ,