Black Friday 2023: evoMAG oferă reduceri de până la 75%

Scris de | 10 noiembrie, 2023
Black Friday 2023: evoMAG oferă reduceri de până la 75%

evoMAG a început oficial cel de-al treilea episod de reduceri de Black Friday în 2023. Asta înseamnă că în perioada 10 noiembrie – 12 noiembrie 2023 avem parte de reduceri de până la 75% la diverse produse precum televizoare, laptopuri, telefoane mobile, plăci video, SSD-uri sau electrocasnice mari. La fel ca și până acum, avem o selecție ale celor mai bune oferte, așa că nu o să mă opresc din vorbit:

Pe lângă ofertele atractive, evoMAG se laudă cu cea mai rapidă livrare de Black Friday din România. Parteneriatele încheiate cu cele mai importante platforme de livrări de la noi, Glovo, Bringo și Tazz asigură livrarea produselor comandate în mai puțin de o oră în București, toate produsele listate în cele 3 platforme fiind în stocul evoMAG și disponibile imediat. Ei bine, ăsta da selling point, mai ales pentru cei care locuiesc în capitală.

Livrarea produselor achiziționate de Black Friday în țară se va realiza cu ajutorul celor 3.800 de lockere easybox disponibile în urma parteneriatului cu Sameday. Asta le va permite clienților să ridice produsele oricând doresc într-un interval de 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

Etichete: ,