eMAG a lansat un magazin dedicat pentru jocuri și jucării

Scris de | 21 noiembrie, 2023
eMAG a lansat un magazin dedicat pentru jocuri și jucării

eMAG lansează Toys Shop, un magazin de jocuri și jucării cu peste 250.000 de produse în ofertă.

Mai mult de jumătate dintre articolele din noul shop beneficiază de livrare gratuită pentru clienții Genius. Cu ocazia lansării, în perioada 21-27.11.2023, clienții care achiziționează produse în valoare de minimum 99 de lei beneficiază de un voucher cu 20% extra reducere care poate fi aplicat pentru o selecție de produse.

Toys Shop include mai bine de 5.000 de branduri cât și de mii de comercianți care vând pe Marketplace. Printre aceștia se numără Peak Toys Distribution, Idealstore, PremierKids, Hubners, Indiggo, LikeSmart, Universul Copiilor, BestKids. Noul shop-in-shop cuprinde și jucării pentru adulții pasionați de boardgames sau seturi de construcție.

Noul shop se bazează pe tehnologie și dezvoltări în platformă care le oferă utilizatorilor o experiență prietenoasă de navigare, special creată astfel încât să îi ajute să identifice cât mai precis cadoul potrivit: în funcție de vârstă, de personajul preferat sau de abilitățile de dezvoltare ale copilului.

Un client eMAG cheltuie aproximativ 165 de lei pentru achiziția de jucării în sezonul de shopping, cu 16% mai mult față de alte perioade ale anului. Cele mai vândute categorii de jucării pe eMAG sunt jocurile și puzzle-urile (Set Răspundel Istețel – Carte și creion, Intru în joc învăț pe loc, Lumea animalelor, Joc Kosmos – Catan Big Box), seturile și cuburile de construcție (LEGO Technic – McLaren Senna GTR, LEGO Creator Expert – Orhidee, LEGO Creator Expert – Copac bonsai).

Jocurile și jucăriile s-au numărat și printre cele mai vândute articole în ediția din acest an a Black Friday la eMAG care a avut loc pe 10 noiembrie, când clienții au comandat 360.000 de articole.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , ,