Când se lansează Vivo X100 și X100 Pro în Europa

Scris de | 12 decembrie, 2023
Când se lansează Vivo X100 și X100 Pro în Europa

Vivo vine cu o surpriză pentru sfârșitul anului 2023, anunțând lansarea modelelor X100 și X100 Pro internațional. Luna trecută, telefoanele au fost lansate în China, fiind primele modele echipate cu procesorul Dimensity 9300, procesorul de top al companiei MediaTek, iar în câteva zile ar trebui să le vedem și în magazinele din Europa. Așa cum era de așteptat, nu toate variantele telefoanelor vor fi disponibile în Europa, dar măcar nu vor exista diferențe de configurație majore între acestea și variantele pentru China.

Vivo ne face o surpriză la sfârșit de an cu lansarea modelelor X100 la scurt timp după debutul din China

Compania a anunțat pe site-ul său oficial că cele două telefoane vor ajunge în Europa începând cu data de 14 decembrie. Nu sunt menționate țări, sau o oră exactă a evenimentului pe care compania îl pregătește însă putem presupune că dispozitivele vor fi lansate în toate țările în care Vivo are o prezență oficială.

Vivo X100 și X100 Pro folosesc același procesor, același ecran mare de 6,78” și construcție cu rezistență la apă. Există câteva diferențe la nivelul configurației interne. De exemplu, modelul Pro folosește un nou procesor numit V3, pentru procesare foto și video, care activează acel mod pentru „apus” pe care compania l-a prezentat recent.

Vivo-X100-Pro-camera

X100, în schimb este echipat cu cipul V2 de anul trecut și cu un sistem de camere mai modest, însă în continuare încă destul de performant, oferind camere cu senzori de 50 megapixeli. Acest model adoptă și o baterie mai mică, de 5.000 mAh, față de cea de 5.400 mAh de pe varianta Pro și nu este echipat cu încărcare wireless.

Cele două telefoane vor fi lansate în Europa în versiunile de culoare neagră sau albastră, fără celelalte culori care sunt disponibile în China. Ceea ce nu știm încă și sperăm să aflăm pe data de 14 este prețul acestor modele în Europa. În China prețurile încep de la 510 euro, pentru Vivo X100 în varianta de bază și 640 euro pentru X100 Pro-ul de bază. Ne așteptăm la prețuri mai apropiate de 800-1000 euro pentru piața din Europa.

Etichete: , , , ,

Sursa: via Phone Arena