vivo se extinde și mai mult în Europa, ajungând în alte 11 piețe noi până la sfârșitul anului

Scris de | 21 iunie, 2022
vivo se extinde și mai mult în Europa, ajungând în alte 11 piețe noi până la sfârșitul anului

vivo își continuă dezvoltarea în Europa şi va fi prezent în 21 de piețe până la sfârșitul anului 2022. În acest an, vivo va începe activitatea comercială în 11 piețe europene noi. Pe lângă Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Muntenegru, Macedonia de Nord și Portugalia, vivo a ajuns în ultimele șase luni și pe piețele din Slovacia și Slovenia, urmând să ajungă și pe piața din Țările de Jos în decursul acestui an. Reprezentați din aproape toate țările au participat la evenimentul de lansare al flagshipului X80 Pro organizat la Berlin.

Strategia de dezvoltare a vivo în Europa se concentrează pe stabilitate și sustenabilitate. Dezvoltarea pe piețele europene este posibilă datorită încheierii unor parteneriate locale și europene pe termen lung, precum cel cu UEFA EURO 2020 și 2024, unde vivo este Global Smartphone and Partner al campionatului EURO. Aceste parteneriate, investiții strategice și relații sustenabile continuă să producă efecte pozitive. vivo este unul dintre brand-urile cu cea mai rapidă creștere în Europa și se află în top cinci cele mai apreciate brand-uri de telefonie mobilă în mai multe piețe europene.

Parteneriat cu ZEISS pe termen lung pentru R&D

Parteneriatul strategic dintre vivo și ZEISS a fost încheiat pe termen lung și se bazează pe capacitatea celor două companii de a înțelege nevoile consumatorilor în domeniul imagisticii mobile. Ambele companii își doresc să contribuie la viitorul fotografiei cu smartphone-ul, iar departamentul de R&D – Laboratorul de Imagistică vivo ZEISS oferă inovații în domeniul imagisticii mobile, prin design optic avansat, inclusiv prin dezvoltarea și testarea riguroasă a lentilelor, procese de simulare extinse pentru a asigura performanță excelentă, algoritmi și măsurători avansate pentru design optic, toate cu scopul de a reduce distorsiunile, umbrele, artefactele de culoare.

Recent, vivo a anunțat și oficializarea unui parteneriat cu Orange în România, prin care dispozitivele producătorului chinez vor ajunge la operatorul de telecomunicații.

Etichete: , , , , ,