vivo și Orange au un nou parteneriat în România

Scris de | 20 iunie, 2022
vivo și Orange au un nou parteneriat în România

„Suntem încântați să anunțăm semnarea primului parteneriat cu un operator de top de telecomunicații în România, Orange România. Ne dorim o colaborare pe termen lung prin care să oferim opțiuni flexibile și avantajoase utilizatorilor și un acces facil la produsele și accesoriile vivo, în magazinul preferat.“ a declarat Erik Zhu, director general al biroului reprezentativ vivo în România.

vivo Y55 5G, primul model smartphone vivo disponibil în oferta online poate fi achiziționat exclusiv prin parteneriatul Orange. Acesta dispune de sistemul de operare Funtouch OS 12, bazat pe Android 12 și utilizează o cameră foto principală de 50MP cu f/1.8 și o cameră frontală de 8 MP. Smartphone-ul oferă 4GB RAM + 128GB ROM, slot pentru cardurile microSD şi folosește un procesor MediaTek Dimensity 700 dezvoltat pe 7nm. Datorită încărcătorului vivo Fast Charge de 18W, bateria de 5000mAh (TYP) se încarcă extrem de rapid. În plus, modelul are design-ul caracteristic telefoanelor vivo și este disponibil în două nuanțe, „Glowing Galaxy“ sau „Starlight Black“.

vivo Y55 5G poate fi achiziționat exclusiv online, pe site-ul Orange România la prețul standard de 249 euro cu TVA. Pentru clienții operatorului de telecomunicații, smartphone-ul este disponibil la un preț redus cu abonamentul 5G Smart Plus 15. Mai multe detalii despre preț și disponibilitate se pot găsi aici.

Etichete: , , , , ,